Zaterdag 14 December 2019

Aanstaande zaterdag wordt in de Maranathakerk een themadag georganiseerd van CGK Vrouw. Het thema voor de themadag is: Leven in balans. Spreker is de heer A. Heystek. Tijdens de themadagen hebben we twee keer een workshopronde. De workshops kunnen ter plekke worden gekozen

Ook zal op deze themadag de actie "Samen in touw voor de (ver)dienende vrouw" van start gaan. De themadag duurt van 10.30-14.30 (inloop vanaf 10.00 uur) Kosten zijn € 10,00 per persoon (incl. lunch)

Een ieder is hartelijk welkom! Klik hier om je aan te melden


Lezing spreker A. Heystek

- In balans komen met jezelf (aanvaarding van jezelf met gaven en gebreken)
- In balans komen met de ander (in aanvaarding en overgave leven met partner en gezin)
- In balans komen met anderen (taak en roeping zien in de samenleving en gemeente)
- In balans komen met God (zin van het leven integrerend en genererend)

Eerste workshopronde:

- Haak een square voor een granny die we gaan sponsoren (haaknaald nr. 3 meenemen)
- Informatie over het project microkredieten voor vrouwen in Egypte.  onder leiding van Erjan van der Linde en Desiree van Arkel.
- Schrijf een kaart aan een granny die we gaan sponsoren en kom meer te weten over de granny's die we gaan sponsoren onder leiding van Betty Timmerman namens Dorcas.

Tweede workshopronde:

- Doorpraten over de lezing "leven in balans" met dhr. A. Heystek.
- Informatie over het project microkredieten voor vrouwen in Egypte onder leiding van Erjan van der Linde en Desiree van Arkel.
- Schrijf een kaart aan een granny die we gaan sponsoren en kom meer te weten over de granny's die we gaan sponsoren onder leiding van Betty Timmerman namens Dorcas. 

 

 

Dagelijks Woord

  • Laat ons dan door Hem altijd Gode opofferen een offerande des lofs, dat is, de vrucht der lippen, die Zijn Naam belijden. En vergeet de weldadigheid en de mededeelzaamheid niet; want aan zodanige offeranden heeft God een welbehagen. -- Hebreeen 13:15-16