Zaterdag 8 Augustus 2020

Het is een groot voorrecht dat in onze grote gemeente elke zondag in de drie kerkgebouwen Gods Woord door onze predikanten verkondigd mag worden. Eveneens zijn we dankbaar voor het vele pastorale werk dat er door onze eigen predikanten, door ds. Wüllschleger en door br. Jan Post in de verschillende wij-ken wordt gedaan.

Steeds sterker wordt echter ook de (geestelijke) nood gevoeld om een vierde herder en leraar voor de vacature die er al lange tijd is in onze Polderwijk. Het stemt tot dankbaarheid dat, mede vanwege de positieve resultaten van de actie rondom de Vaste Vrijwillige Bijdrage, er de financiële ruimte is om een predikant te beroepen.

Daarom heeft de kerkenraad in zijn vergadering van donderdag 13 februari 2020 besloten om het beroepingswerk ter hand te nemen. We willen daarom alle gemeenteleden uitnodigen om namen in te leveren van predikanten die u geschikt acht voor onze gemeente. We vragen u om uw keuze voor een bepaalde predikant heel kort te motiveren. We willen u oproepen het beroepingswerk ook in uw persoonlijk gebed te gedenken.

U wilt weten welke predikanten beroepbaar zijn. Dat kan via de site van CGK Nederland (klik hier)

Inleveren kan op de volgende manieren: via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een briefje met uw handtekening, in te leveren op Hooiland 19, 8321 CZ Urk.
Voorstellen kunt u inleveren t/m vrijdag 6 maart 2020.


Dagelijks Woord

  • En indien de Geest Desgenen, Die Jezus uit de doden opgewekt heeft, in u woont, zo zal Hij, Die Christus uit de doden opgewekt heeft, ook uw sterfelijke lichamen levend maken, door Zijn Geest, Die in u woont. -- Romeinen 8:11