Donderdag 9 April 2020

Afgelopen zomer stond de politiek in vuur en vlam om voor de komende jaren een plaats voor de Evangelisatietent op de haven te garanderen. Er was een algemene verontwaardiging over het feit dat er na 22 jaren in 2019 geen vergunning verleend werd. De reactie, dat de Evangelisatietent een plaats op de Urker haven moet hebben, kwam van alle kanten. We hebben dat als hartverwarmend ervaren.

De samenwerking met Het Leger des Heils afgelopen jaar was fijn. Maar we merkten toch wel dat een gebouw drempels heeft. Wij willen er vooral zijn voor die mensen die hun voeten niet over de drempel van de kerk zetten. Daarom werken we bij voorkeur vanuit een tent. En uiteraard ontvangen we ook graag kerkgangers waarmee we vaak goede en bemoedigende gesprekken hebben.

De tent zal er D.V. weer staan in week 30 en 31(20-7 t/m 31-7) en uiteraard willen we ook weer zes weken lang folderen op de haven. Dit jaar zal er weer een tent op de haven komen, de toestemming is er. Nu zijn we nog op zoek naar mensen die ons willen helpen met de voorbereidingen. Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden en misschien is het ook tijd voor iets nieuws.

Taken: stukjes schrijven, folders uitzoeken of zelf maken, sprekers benaderen, medewerkers werven, boekentafel vullen, creatieve activiteiten, dagprogramma invullen, PR verzorgen, enzovoort.

We hoeven niet naar een ver en vreemd land om te getuigen, maar blijven ge-woon in ons eigen dorp, terwijl de mensen naar ons toe komen, daar zorgt de tv-serie wel voor. Neem ’s avonds een paar uur apart voor het werk in Gods Konink-rijk.

Meld u aan voor de havenevangelisatie of tentevangelisatie, welke deze zomer georganiseerd wordt. Om te vertellen waarvoor u in vuur en vlam staat…Meld je aan om bij de voorbereidingen te helpen! Denk niet: ik ben nog zo jong of ik ben al zo oud. Iedereen kan een bijdrage leveren. Dus, als je al eens dacht: Zal ik… Stel dan nu niet uit en reageer!

U staat niet in vuur & vlam en u wilt ons toch helpen door een gift? Dat kan op bankrekeningnummer 41.70.32.404 t.n.v. Evangelisatiecommissie ‘Maranatha’

Johan Romkes: 06-51910286
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arend van Dijk: 06-40169570
a.vandijk @solconmail.nl
Appen met Arend is ook prima via Telegram of Whatsapp

Dagelijks Woord

  • Want wij zien nu door een spiegel in een duistere rede, maar alsdan zullen wij zien aangezicht tot aangezicht; nu ken ik ten dele, maar alsdan zal ik kennen, gelijk ook ik gekend ben. En nu blijft geloof, hoop en liefde, deze drie; doch de meeste van deze is de liefde. -- 1 Korintiers 13:12-13