Donderdag 4 Maart 2021

Aan het einde van het seizoen hebben de medewerkers van de Studio Schuilplaats besloten om hun werkzaamheden te beëindigen. In een vorig kerkblad heeft de kerkenraad zijn waardering uitgesproken voor het vele werk wat deze vrijwilligers gedurende vele jaren voor onze gemeente hebben willen doen.

De diverse taken zijn inmiddels onderverdeeld bij nieuwe vrijwilligers. Voor de wekelijkse uitzending van de kerktelefoon worden echter nog vrijwilligers gezocht. Tijdens deze uitzendingen werden psalmen en geestelijke liederen ten gehore gebracht en verzorgde een ambtsdrager een meditatie.

Wilt u op deze manier een bijdrage leveren aan de verspreiding van het Woord van God onder met name ouderen? Neem dan contact op met br. Andries Brands, telefoon 06-236 377 05 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dagelijks Woord

  • Niemand bedriege zichzelven. Zo iemand onder u dunkt, dat hij wijs is in deze wereld, die worde dwaas, opdat hij wijs moge worden. Want de wijsheid dezer wereld is dwaasheid bij God; want er is geschreven: Hij vat de wijzen in hun arglistigheid. -- 1 Korintiers 3:18-19