Maandag 8 Maart 2021

Ook dit winterseizoen heeft de werkgroep verenigingen een gids samengesteld van alle verenigingen voor volwassenen die onze gemeente rijk is en nodigt ieder van harte uit een vereniging te bezoeken.

Klik hier voor het overzicht

Vanwege de corona crisis is er dit jaar gekozen om de verenigingengids alleen via de website uit te brengen. Mede door de corona maatregelen is er weinig zaalruimte beschikbaar in de kerk. Veel verenigingen hebben hierom een andere vergaderlocatie moeten zoeken. Doordat dit veel tijd vergde was het niet mogelijk om in een korte tijd een gids te laten drukken en te verspreiden onder de gemeente.

Als werkgroep willen we nieuwe leden niet ontmoedigen om zich bij een vereniging aan te sluiten. Toch lijkt het ons raadzaam om zoveel mogelijk eerst contact te zoeken met de verenigingsleiders over de beschikbare ruimte.

Om de e-mailadressen van de contactpersonen zoveel mogelijk af te schermen worden deze gemaskeerd weergegeven. Als iemand in plaats van te mailen toch de voorkeur heeft aan het bellen van de contactpersonen is het mogelijk om telefoonnummers op te vragen via de werkgroep verenigingen.

In deze gids vermelde persoonlijke gegevens zijn uitsluitend bestemd voor activiteiten binnen de gemeente. Van elke vereniging staat een leeftijdscategorie vermeld. Deze leeftijden zijn niet bindend en alleen ter indicatie van de samenstelling van de groep. Er is een verdeling gemaakt tussen mannen-, vrouwen- en gemengde verenigingen. Verenigingen zijn zoveel mogelijk op leeftijdsgroep gesorteerd. Verenigingen met jongere leden komen eerst en verenigingen met oudere leden komen daarna.

Graag wil de werkgroep meedenken met hen die geen geschikte vereniging kunnen vinden en hen die erover nadenken zelf een vereniging te starten.

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met een van de werkgroepsleden of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dagelijks Woord

  • Want wie heeft den zin des Heeren gekend? Of wie is Zijn raadsman geweest? Of wie heeft Hem eerst gegeven, en het zal hem wedervergolden worden? Want uit Hem, en door Hem, en tot Hem zijn alle dingen. Hem zij de heerlijkheid in der eeuwigheid. Amen. -- Romeinen 11:34-36