Donderdag 20 Januari 2022

Zoals u gehoord hebt zijn we momenteel in Nederland, van 17 november tot 18 januari. Het is geweldig om weer even op Urk te zijn. We verblijven op Wijk 3-94, een prachtig plekje.

We zouden graag iets van ons werk aan u en jullie vertellen, maar vanwege de pandemie is het zeer moeilijk om tijdens ons huidige verlof een presentatie te houden. We hebben nagedacht over alternatieven, en in overleg met de zendingscommissie besloten om iets op de website van onze kerk te zetten. Het gaat om een vergelijking van de viering van het Kerstfeest in Nederland met de viering in Botswana. Het is een video geworden van ruim twintig minuten.

Klik hier om de film te kijken

Mocht u contact met ons willen opnemen, dan kunt u gebruik maken van email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), WhatsApp (00267 7216 0664) of de volgende telefoonnummers: 06-3829 8436 (Hessel) en 06-3829 9064 (Coby).

We wensen u en jullie allemaal een gezegend Kerstfeest toe, op de Nederlandse of de Botswaanse manier, maar vooral in verwondering over Hem Die de grote Immanuël geworden is. En we bidden u en jullie een nieuw jaar toe in Zijn licht, dat alles verandert.

Hessel en Coby Visser

 

Dagelijks Woord