Zaterdag 8 Mei 2021

Eindelijk is het zover.

Op zaterdag 8 mei 2021 om 19.30 uur gaat de online bingo voor het hele gezin van start met hele leuke prijzen, waaronder een gave stuntstep, een skelter, een Kamado BBQ om de zomer mee door te komen en nog veel meer. 

De kosten voor een boekje is 3 euro en een straatje kost 15 euro. De bingo zal online zijn. De link naar de uitzending komt op de site te staan.

Verkoop bingokaarten

Het kopen van de bingokaarten kan op drie manieren:

  • In de Rots: De verkoop van de bingo kaarten is in de Rots op vrijdag 7 mei 2021 tussen 18.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag 8 mei 2021 tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Pinnen en contant betalen is mogelijk. 
  • Bij 't Vershuys: De bingokaarten kunnen ook bij 't Vershuys gekocht worden, Pyramideweg 11.
  • Via onderstaand formulier kun je ook bestellen. De kaarten worden dan zaterdagochtend langsgebracht. Let op! Via de site kunt u alleen straatjes bestellen en komt er €0,35 transactiekosten bovenop de kosten. Bestellen op de site kan tot vrijdag 20.00 uur!

Goede doelen

De opbrengst van de bingo gaat naar het Prinses Maxima Centrum en naar Stichting Hulp Vervolgde Christenen. 

Bestellen

Bestellen is niet meer mogelijk.

Dagelijks Woord

  • Want Gij zijt den arme een Sterkte geweest, een Sterkte den nooddruftige, als hem bange was; een Toevlucht tegen den vloed, een Schaduw tegen de hitte; want het blazen der tirannen is als een vloed tegen een wand. Gelijk de hitte in een dorre plaats, zult Gij de onstuimigheid der vreemdelingen nederdrukken; gelijk de hitte door de schaduw ener dikke wolk, zal het gezang der tirannen vernederd worden. -- Jesaja 25:4-5