Zaterdag 31 Juli 2021

De stuurgroep die de internationale diensten in Kampen organiseert is op zoek naar een Evangelist onder de Farsi-sprekende bezoekers. Deze taal wordt gesproken in Iran en Afghanistan. 

De betreffende functionaris zal met een andere Farsi-evangelist, die voor 1 dag in dienst is, bezoekwerk doen in de AZC’s van Dronten en Luttelgeest. Deze Farsi-evangelist komt oorspronkelijk uit Iran en gaat de te benoemen evangelist begeleiden. Op den duur zal hij het werk overdragen aan onze evangelist.  Ook moet de te benoemen evangelist Bijbelstudies verzorgen en begeleiden.

De benoeming geldt voor 2 dagen per week. De salariëring komt overeen met de loonschalen van de stichting Gave. Bij Gave komt de te benoemen functionaris in dienst.

Van de sollicitant wordt gevraagd:

  1. Hart voor mensen en voor God en Zijn goede boodschap, die verwoord is in de Bijbel en de Gereformeerde belijdenis.
  2. Een afgeronde theologische opleiding (HBO of WO) strekt tot aanbeveling.
  3. Kennis van interculturele communicatie
  4. Communicatief in groepen en individueel contact
  5. De voorkeur gaat uit naar iemand die bereid is Farsi te leren of het al spreekt
  6. Je komt in dienst van de stichting Gave

Zij die zich aangetrokken weten tot deze functie worden uitgenodigd te solliciteren. U kunt uw sollicitatie richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u nog vragen hebt, mag u die stellen aan ds. Bram Beute 0614831453 of aan Dick van den Noort 0622210361

De termijn sluit per 15 september.

Dagelijks Woord

  • Want ik weet: mijn Verlosser leeft, en Hij zal de laatste over het stof opstaan; En als zij na mijn huid dit doorknaagd zullen hebben, zal ik uit mijn vlees God aanschouwen; Denwelken ik voor mij aanschouwen zal, en mijn ogen zien zullen, en niet een vreemde; mijn nieren verlangen zeer in mijn schoot. -- Job 19:25-27