Zaterdag 25 September 2021

D.V. Zondag 29 Augustus a.s. starten we weer op de scholen . En natuurlijk zijn ook nieuwe kinderen vanaf 5 jaar van harte welkom op de zondagsschool op de verschillende locaties. Lees hieronder verder over de verdeling en andere mededelingen.

De locaties waar we gebruik van maken zijn:
- Regenboogschool
- Frits Bode school
- Harmpje Visser school
- Op de Wieken (Fazantendrift 2, Tollebeek)

Vanwege de drukte op de Harmpje Visserschool willen we jullie vragen je te houden aan bovenstaande plattegrond.

Ook willen we de speciale klas op de Regenboog school onder uw aandacht brengen voor kinderen die wat extra aandacht nodig zijn. Mocht u vragen hebben over deze speciale klas, kunt u ons natuurlijk altijd benaderen.

Wilt u er ook op toezien dat de kinderen iedere zondag geld meenemen om in het busje te doen. Belangrijker nog is erop toezien dat de kinderen iedere zondag hun versje of een gedeelte hiervan kennen. Niet voor ons als personeel of ouders, maar tot eer en glorie van De Goede Herder, die gezegd heeft: Laat de kinderen tot Mij komen en verhindert ze niet!

Binnen de zondagsschool zijn er altijd wel verschuivingen, en zo zijn er ook nu enkele vacatures ontstaan voor meesters en juffrouws om samen de kinderen te onderwijzen in het zo rijke Evangelie dat ons vanuit Gods Woord wordt aangereikt.

Voelt u zich Geroepen tot deze taak in de wijngaard om samen Hem te dienen? Dan kunt u een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dagelijks Woord

  • Die met tranen zaaien, zullen met gejuich maaien. Die het zaad draagt, dat men zaaien zal, gaat al gaande en wenende; maar voorzeker zal hij met gejuich wederkomen, dragende zijn schoven. -- Psalmen 126:5-6