Dinsdag 19 Oktober 2021

UPDATE 21-09-2021 

Zoals u wellicht gemerkt hebt zijn er vanaf gisteren geen uitnodigingen verstuurd voor het bijwonen van de erediensten. Komende zondag 26 september DV zijn alle gemeenteleden van harte welkom in beide diensten. Ook in de Immanuelkerk worden de diensten weer op de reguliere tijden gehouden (10:00u en 17:00u).

Dit is mogelijk omdat vanaf 25 september 2021  de 1,5-metermaatregel komt te vervallen. Hier zijn we dankbaar voor. Door het vervallen van deze 1,5-metermaatregel en de gunstige coronacijfers komt er ruimte om de kerkgebouwen weer te vullen met kerkgangers.

Mogelijk valt u binnen een risicogroep waarbij het niet veilig is zonder de 1,5-metermaatregel. Wilt u dan een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Op deze manier willen we inventariseren wat haalbaar is voor deze groep.

Enkele praktische zaken:
- De collecte blijft voor nu nog in de vorm zoals het momenteel gedaan wordt.
- De livestream blijft voorlopig aanwezig in alle drie de kerkgebouwen. Dit zal later door KAZ besproken worden voor de lange termijn.
- De desinfectiezuilen blijven aanwezig.
- U krijgt geen uitnodigingen meer via Kerktijd.
- Als u corona-klachten heeft of andere soortgelijke klachten, volg dan, indien mogelijk, de dienst vanuit huis. 

Wij zien uit naar uw komst en wensen u gezegende kerkdiensten toe.

 

Uw kerkenraad

 

Dagelijks Woord

  • Want wij zien nu door een spiegel in een duistere rede, maar alsdan zullen wij zien aangezicht tot aangezicht; nu ken ik ten dele, maar alsdan zal ik kennen, gelijk ook ik gekend ben. En nu blijft geloof, hoop en liefde, deze drie; doch de meeste van deze is de liefde. -- 1 Korintiers 13:12-13