Vrijdag 1 December 2023

Inmiddels zijn we alweer een paar weken druk bezig met de voorbereidingen van de winterfair die gehouden zal worden op donderdag 7 december D.V. van 14.00-19.00 uur. Een gezellig samen zijn… Er is ruimte voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie, een beker warme poeiermelk met slagroom of een heerlijke oliebol. Er wordt veel aandacht besteed aan het maken van mooie toeven, bloemstukken en inkoop van prachtige decoratie. Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten en is er veel lekkers te koop. Er is nog ruimte op de winterfair. Wil jij helpen tijdens de fair of lijkt het je leuk om te verkopen? Of heb je andere ideeën? Laat het ons weten!

Hou jij van zingen? Speel je piano of ander instrument? En wil je wel een uurtje komen spelen op je instrument of zingen tijdens de winterfair? Dan zoeken wij jou! Wat is er nou fijner dan kerstliederen te kunnen zingen en te mogen horen in de donkere dagen voor kerst. Of te kunnen genieten van de mooie muzikale klanken. Je hoeft natuurlijk niet alleen te komen… Neem gerust je vrienden of vriendinnen mee. Jong en oud van harte welkom. Voor meer informatie: Willy Wakker (06 5501 6995)

Glazen schalen
Voor het maken van prachtige kerstbloemstukken zijn we op zoek naar (glazen) schalen. Heeft u nog mooie schalen thuis en mogen wij deze gebruiken? U mag ze brengen in de Maranathakerk.

Creatief
En voor het maken van diverse bloemstukken, kransen en toeven zijn we op zoek naar creatieve dames. De week voorafgaand aan de winterfair willen we met een aantal personen de kerststukken op gaan maken. Wil jij hierbij helpen, stuur dan even een berichtje naar Trea Koffeman (06 4918 6242) of Tineke Hakvoort (06 2989 3532). Jullie zorgen voor de gezelligheid, wij zorgen voor de rest.

Lijkt het jou nou ook leuk om te helpen tijdens de winterfair of heb je (creatieve) ideeën voor de bazar. Kom gerust eens een vergadering bijwonen of neem contact op met één van ons. Wees welkom!
Hartelijke groet namens de bazarcommissie: Trea Koffeman, Martine Kramer, Janita Jelies, Margreet de Boer, Jannie de Boer, Tineke Hakvoort en Willy Wakker

Overig bazarnieuws

Stoofperenactie
Wij danken onze verkopers voor het verkopen van heel veel stoofperen. De actie van de stoofpeertjes gemist? Niet getreurd… Op de winterfair zullen ook
weer heerlijke stoofpeertjes te koop zijn.

DE-punten en smulbonnen van De Kof
We starten weer met het verzamelen van DE-punten en smulbonnen van De Kof. We sparen alvast voor de grote voorjaarsbazar. De gespaarde punten kunnen ingeleverd worden bij de koster van elk kerkgebouw en bij Martine Kramer, Middelbuurt 37. Spaart u weer mee?

Dagelijks Woord

  • Gedenk des woords, dat Ik u gezegd heb: Een dienstknecht is niet meerder dan zijn heer. Indien zij Mij vervolgd hebben, zij zullen ook u vervolgen; indien zij Mijn woord bewaard hebben, zij zullen ook het uwe bewaren. Maar al deze dingen zullen zij doen om Mijns Naams wil, omdat zij Hem niet kennen, Die Mij gezonden heeft. -- Johannes 15:20-21