Maandag 16 Juli 2018

Deze zomer organiseert de Evangelisatie Commissie Sjofar op en rond de haven weer diverse evangelisatieactiviteiten. Door te folderen langs de boottoeristen die de haven bezoeken en d.m.v. de Evangelisatietent. Het folderen gebeurt gedurende zes weken in de zomervakantie (16 juli t/m 24 aug.)  Tijdens de bouwvak  (23 juli t/m 03 aug.) staat twee weken lang de Evangelisatietent op het parkeerterrein op de haven. Van daaruit wordt er geevangeliseerd; ’s avonds is er samenzang en een spreker die de avond afsluit met Woordverkondiging.

Wilt u ook getuigen van het verlossende bloed van Jezus Christus? U kunt op vele manieren meehelpen! 

Door daadwerkelijk te evangeliseren, maar ook door koffie te schenken, bij de boekentafel staan of musiceren. Ook jongeren kunnen meehelpen! Bijvoorbeeld als nachtwacht of bij de kinderen. Door te knutselen met kleine kinderen kunnen we ook hen de boodschap van het Evangelie meegeven.

Meer informatie kunt u vinden op www.geloofenleven.nl ; mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met:
Johan Romkes 06-51910286
Arend van Dijk 06-40169570

Dagelijks Woord

  • God, voortijds veelmaal en op velerlei wijze, tot de vaderen gesproken hebbende door de profeten, heeft in deze laatste dagen tot ons gesproken door den Zoon; Welken Hij gesteld heeft tot een Erfgenaam van alles, door Welken Hij ook de wereld gemaakt heeft. -- Hebreeen 1:1-2