Zondag 21 Oktober 2018

Op 10 september jl. heeft het Thuisfrontcomite van Albert en Jacomine Verhoeff in de gemeenteweek de activiteit ‘Happen en trappen’ mogen organiseren. In totaal stapten zo’n tweeënzeventig deelnemers op de fiets. De route startte op Urk en ging langs zeven plekken/huizen. Hier hadden gemeenteleden steeds iets klaar gemaakt om te ‘happen’. Steeds iets lekkers, zoals een garnalensalade, kipsalade, mini ‘high tea’ met gebakjes, ambachtelijk ijs, Vlaamse friet, rijst met kipsaté, balletje gehakt, gerookte tong, zalm, kabeljauwfilet. Tussen ieder gerecht moest natuurlijk weer een stuk getrapt worden.

Er was een gezellige sfeer en gastvrije ontvangsten met kaarsen, haardvuren en opgezette partytenten. Met deze activiteit werd het mooie bedrag van ruim € 1.200,- opgebracht voor het belangrijke werk van Albert en Jacomine.

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief van Albert en Jacomine Verhoeff. Klik hier

Dagelijks Woord

  • Doch Mozes zeide tot het volk: Vreest niet, staat vast, en ziet het heil des HEEREN, dat Hij heden aan ulieden doen zal, want de Egyptenaars, die gij heden gezien hebt, zult gij niet weder zien in eeuwigheid. De HEERE zal voor ulieden strijden, en gij zult stil zijn. -- Exodus 14:13-14