Woensdag 22 Mei 2019

Woensdag 12 december organiseert de bazarcommissie een grote oliebollenactie. In de middag en avond staat er op deze dag een oliebollenkraam bij de Maranathakerk. Heerlijke verse oliebollen! In het kerkblad heeft u een bestellijst kunnen zien. Bedrijven, die het personeel eens willen verassen, worden verzocht vroegtijdig een bestelling te plaatsen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De organisatie is echter nog op zoek naar enkele oliebollenbakkers! Bak jij de lekkerste oliebol en wil je je wel een dagje inzetten voor de kerk door oliebollen te bakken? Neem dan contact op met Trea Koffeman (06-49186242).

Candle Night
Tijdens de oliebollenverkoop wordt er ook een Candle Night gehouden. Wat houd dit precies in? Het is een gezellige wandeling langs adressen waar je iets kan zien, proeven, voelen of horen. Tevens is er bij (bijna) elk adres wel iets te koop voor de bazar. Denk aan brocante & decoratie, geurzakjes, bruisballen, kerstkaarten en lekkernijen, zoals eigengemaakte advocaat, brok, enz. Natuurlijk mag tijdens deze wandeling een stop voor een overheerlijke oliebol bij de Maranathakerk niet ontbreken. Kaartjes voor de Candle Night kosten € 2,50 en zijn te koop bij Margreet de Boer, 06-38203930 en bij Willy Wakker, 06-5501 6995.

Dagelijks Woord