Zaterdag 20 April 2019

Br. en zr. Bakker hebben onlangs een oproep geplaatst in het kerkblad. Ze willen met de oproep de belangstelling peilen of er behoefte is om 's zondagsmorgens na de kerk samen een kopje koffie te dringen.  "De meeste mensen krijgen gezinsleden, maar er zijn toch ook gemeenteleden die dat niet hebben omdat hun familie niet op Urk woont of door andere omstandigheden. We zouden dan een lijstje kunnen maken van belangstellenden die mee willen doen en dan om de beurt bij elkaar op de koffie gaan." 

Geeft u uw belangstelling door aan Henk en Rian Bakker? U kunt ze bereiken door te bellen met 06-40193173 of 68 4469. Mailen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dagelijks Woord

  • Waarlijk, Hij heeft onze krankheden op Zich genomen, en onze smarten heeft Hij gedragen; doch wij achtten Hem, dat Hij geplaagd, van God geslagen en verdrukt was. Maar Hij is om onze overtredingen verwond, om onze ongerechtigheden is Hij verbrijzeld; de straf, die ons den vrede aanbrengt, was op Hem, en door Zijn striemen is ons genezing geworden. -- Jesaja 53:4-5