Zaterdag 20 April 2019

Woensdag 10 april organiseren het Thuisfrontcomite een gezellige mini fair en een 2e hands kledingverkoop in en om de Immanuelkerk. Deze is van 12.00 uur tot en met 17.00 uur. Diverse leuke spullen zullen verkocht worden, waarbij ook gedacht is aan de inwendige mens gedacht. Zo is er koffie met wat lekkers, soep, gebakken vis, patat, frikandellen etc.   Voor de kinderen worden deze middag ook een aantal leuke activiteiten georganiseerd. De opbrengst is volledig voor het Bijbelvertaalwerk in Tanzania dat gedaan wordt door Albert en Jacomiene Verhoeff.

Het comité is nog op zoek naar schone, nette kleding nodig . Gaat u dus de komende tijd uw kasten uitzoeken en heeft u nog bruikbare kleding? Dan mag u die op onderstaande adressen brengen:

Winterpeil 22 (Marlena Loosman )
Gammels 14 ( Nella Westerink)
Punter 4 (Carolien Roman )
De Giek 24 ( Andrea Ras)

En in de keuken van de Maranathakerk

Dagelijks Woord

  • Waarlijk, Hij heeft onze krankheden op Zich genomen, en onze smarten heeft Hij gedragen; doch wij achtten Hem, dat Hij geplaagd, van God geslagen en verdrukt was. Maar Hij is om onze overtredingen verwond, om onze ongerechtigheden is Hij verbrijzeld; de straf, die ons den vrede aanbrengt, was op Hem, en door Zijn striemen is ons genezing geworden. -- Jesaja 53:4-5