Woensdag 22 Mei 2019

Aanstaande zaterdag (27 april 2019) is het DV koningsdag. De activiteitencommissie zal die dag ook enkele leuke activiteiten organiseren.

Klik op 'Lees meer' om te lezen wat er precies georganiseerd is. Het programma zal na de aubade starten, met als afsluiting rond 12:00 uur een barbecue. Iedereen  wordt van harte uitgenodigd. 

De activiteitencommissie is overigens nog op zoek naar enkele vrijwilligers voor deze activiteiten. Help je mee? Klik hier voor meer informatie.

Programma

Namens de CGK Maranatha Urk presenteren wij, als activiteitencommissie, een koningsdag vol met activiteiten voor jong en oud. Deze dag zal plaats vinden op het terrein van de ´Schuilplaats´, gelegen aan de Almerelaan 22 te Urk. Voor deze dag werd al een tijdje reclame gemaakt, maar wij willen in dit bericht wat extra info geven over deze dag.

Om te beginnen is iedereen vanaf 10.00 uur welkom en kunnen de kinderen deelnemen aan allerlei activiteiten. Ze kunnen meedoen aan een knutselwerkje, springen op het springkussen en deelnemen aan oud Hollandse spelletjes. Ondertussen kunnen de ouderen genieten van een lekker bakje koffie met een oranje soes en de kinderen van een suikerspin.

Na een tijdje spelen of meaken krijgt iedereen trek en zal omstreeks 12.30 uur de bakpan aangaan voor kibbeling en de bakplaat voor broodjes hamburger.

Kortom een dag vol met leuke dingen voor het hele gezin.

Om eten, drinken of andere dingen op dit evenement te betalen zal er gewerkt worden met een stempelkaart. Deze stempelkaart is af te halen bij de hoofdingang van dit evenement. Deze stempelkaart heeft de waarde van 5 euro en is onderverdeelt in hokjes van 50 cent. Als je bijvoorbeeld een drankje haalt zal er een vakje van 50 cent worden doorkruist.

De kinderen mogen, bij het kopen van een stempelkaart door de ouderen, gratis gebruik maken van verschillende faciliteiten en activiteiten , zoals het springkussen, knutselen en de oud Hollandse spelletjes. Let op: Dit betekent dan ook dat kinderen onder begeleiding van een oudere op dit evenement aanwezig zullen zijn.

We hopen jullie op koningsdag te zien en er met elkaar een gezellige en leuke dag van te maken.

Tot dan!

Groetjes,                                                                                                

De activiteitencommissie van de CGK Maranatha 

Dagelijks Woord