Woensdag 22 Mei 2019

Woensdag 8 mei DV is het weer zover, dan organiseert de bazarcommissie weer een lentefair. Deze vindt plaats van 1000-18.00 uur in en rond de Maranathakerk. Er is weer van alles te koop en ook de kinderen worden de hele middag vermaakt met spellen en springkussens. Kortom, nodig vrienden en familie uit, neem ze mee en kom gezellig naar de bazar!

UPDATE: door de slechte weersverwachtingen zijn de kinderactiviteiten (die grotendeels buiten zouden plaatsvinden) gecanceld. 

Binnen treft u de koffiecorner aan, waar u van een heerlijk bakje koffie met stukje taart kunt genieten. Buiten staan onze kramen met zelf-gemaakte (foto)kaarten, gehaakte accessoires, een prachtige babytafel, boeken, speelgoed, lekkernijen als snoepwaren, fruit, koek en bolletjes, eigengemaakte worst, advocaat en slaatjes… Ook zal er tot ’s avonds 20:00 uur een snackwagen staan waar u (puntzakken) patat en allerlei snacks en broodjes kunt kopen!

Jannie Wakker en Grietje de Boer zijn vorige week bij de kweker geweest en zij hebben weer een prachtig assortiment aan bloemen uitgezocht. Ook dit jaar staan zij weer paraat met de populaire hangplanten. 

We zien dit jaar veel gemengde kleuren, maar ook hangplanten met alleen witte bloemen. Ook zijn er de Duitse geraniums, bekend om hun grote bloemen en sterke bloei, in de kleu-ren rood en roze. Wat we verder nog meenemen is een verrassing, maar het zul-len altijd planten zijn waar u de hele zomer plezier van zult hebben. Let op: ook dit jaar doen we GEEN perkplantjes. We houden u graag op de hoogte door middel van onze facebookpagina PLANTENMARKT MARANATHA URK. Klik hier voor info

Binnen (in de Maranathakerk) treft u de koffiecorner aan, waar u van een heerlijk bakje koffie met stukje taart kunt genieten. Buiten staan onze kramen met zelf-gemaakte (foto)kaarten, gehaakte accessoires, een prachtige babytafel, boeken, speelgoed, lekkernijen als snoepwaren, fruit, koek en bolletjes, eigengemaakte worst, advocaat en slaatjes… Ook zal er tot ’s avonds 20:00 uur een snackwagen staan waar u (puntzakken) patat en allerlei snacks en broodjes kunt kopen!

Dagelijks Woord