Zaterdag 20 Juli 2019

Het is inmiddels een leuke traditie geworden: eens in de tweejaar als 60-plussers van onze Maranatha-gemeente een dagje uit. Hieronder staan enkele mooie foto's!

Op donderdag 13 juni j.l. was het weer zover. Deze keer waren de Biesbosch en Dordrecht onze bestemming. De bussen stonden om kwart voor 8 klaar en snel zaten ze vol! Met 85 personen op weg naar Drimmelen waar ‘de Zilvermeeuw’ op ons lag te wachten. Een moderne rondvaartboot die ons de mooie plekjes van de Biesbosch liet zien. Ondertussen was er alle ruimte voor ontmoeting, gesprek of om rustig te genieten.

Na een heerlijke lunch meerden we in Dordrecht aan, bij het prachtige oude centrum. Waar de één koos om in het treintje te stappen om zoveel mogelijks moois te zien, koos de ander voor een wandeling

langs de havens en oude gevels. Ook in de Grote Kerk was het goed toeven: het imposante orgel, de prachtige ramen, er was zoveel moois te zien! Op een paar spetters na was het weer gelukkig goed gebleven.


Om de files voor te zijn ging de reis om iets voor vier uur weer terug naar Urk, waar in de Maranathakerk inmiddels een heerlijk buffet voor ons was klaargezet. Nadat dit ons goed gesmaakt had dankten we de Heere voor deze heerlijke dag. Moe, voldaan en terugkijkend op een mooie dag keerde iedereen weer terug naar hun eigen huis. 

 

 

 

 

 

Dagelijks Woord

  • Maar wij verwachten, naar Zijn belofte, nieuwe hemelen en een nieuwe aarde, in dewelke gerechtigheid woont. Daarom, geliefden, verwachtende deze dingen, benaarstigt u, dat gij onbevlekt en onbestraffelijk van Hem bevonden moogt worden in vrede. -- 2 Petrus 3:13-14