Zaterdag 20 Juli 2019

Het verenigings-/ catechisatieseizoen ligt alweer een tijdje achter ons en de zomervakantie staat reeds voor de deur. Het is dan ook begrijpelijk, zeker met deze temperaturen, dat u en jij nog niet aan het nieuwe seizoen zult gedacht hebben. Echter zijn al diverse vrijwilligers achter de schermen actief met de voorbereidingen voor het komende winterwerk in onze gemeente. Ook dit jaar hopen we deze, traditiegetrouw, te laten starten met de gemeenteweek.

De gemeenteweek staat dit jaar gepland van D.V. 8 t/m 15 september 2019. We willen in deze week graag voor ALLE doelgroepen binnen onze grote gemeente activiteiten organiseren. Om het een en ander organisatorisch goed af te stemmen wil ik als coördinator van de gemeenteweek dan ook vragen om wanneer je een leuk idee of activiteit hebt je bij mij te melden als je dit nog niet gedaan hebt. Dit kun je doen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje te sturen naar 06-10566139.

Dagelijks Woord

  • Maar wij verwachten, naar Zijn belofte, nieuwe hemelen en een nieuwe aarde, in dewelke gerechtigheid woont. Daarom, geliefden, verwachtende deze dingen, benaarstigt u, dat gij onbevlekt en onbestraffelijk van Hem bevonden moogt worden in vrede. -- 2 Petrus 3:13-14