Zaterdag 6 Juni 2020

D.V. Zaterdagavond 23 mei zal er een online jongerenevent plaatsvinden met als thema: counting every blessing.
Nu iedereen thuis zit en van de kerk ook alle activiteiten zijn komen te vervallen, is dit een gelegenheid om elkaar weer te bemoedigen, van elkaar te leren en samen het geloof te delen.

Wat gaan we doen?

De avond begint met een uitzending waar spreker Marcel Vroegop zal spreken over het thema. Dit is via de livestream te volgen. Aansluitend zullen we in groepjes online bijbelstudie gaan doen die zich niet zal beperken tot deze avond alleen maar meerdere avonden. Voor dit laatste is aanmelden verplicht! We hopen hier heel veel jongeren te ontmoeten. Bij deze groepen houden we rekening met verschillende leeftijden.
Voor het jongerevent hoef je je niet aan te melden, alleen voor de Bijbelstudies die hierop volgen.

Ben jij er ook bij 23 mei?
Hopelijk tot dan! En geef je hieronder op om samen de Bijbelstudie te doen!

Bijbelstudie

Alle jongeren in de leeftijd van 13-21 jaar ontvangen de Bijbelstudie geprint. Voor jongeren ouder dan 21 jaar en andere geïnteresseerden komt de Bijbelstudie zaterdag 23 mei op de website te staan. Heb je de Bijbelstudie liever geprint? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De livestream

Klik op deze link om de livestream te openen: https://www.youtube.com/channel/UCFGf34HT9URZtbZL96xNVug/

Aanmelding online bijbelstudie

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden

Dagelijks Woord

  • Mijn hart springt van vreugde op in den HEERE; mijn hoorn is verhoogd in den HEERE; mijn mond is wijd opengedaan over mijn vijanden; want ik verheug mij in Uw heil. Er is niemand heilig, gelijk de HEERE; want er is niemand dan Gij, en er is geen rotssteen, gelijk onze God! Maakt het niet te veel, dat gij hoog, hoog zoudt spreken, dat iets hards uit uw mond zou gaan; want de HEERE is een God der wetenschappen, en Zijn daden zijn recht gedaan. -- 1 Samuel 2:1-3