Zondag 13 Juni 2021

Olympische vaderspelen

Heb jij nog geen leuk Vaderdagcadeautje? Wil jij het dit jaar extra speciaal aanpakken, omdat jouw vader gewoonweg de liefste is? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Op zaterdag 26 juni vanaf 10.00 uur organiseert de activiteitencommissie Olympische vaderspelen, speciaal voor vaders en hun zoon/zonen die samen een team vormen. Het is de bedoeling dat een vader met zijn zoon/zonen samen de spelen doen. 

De Olympische vaderspelen zullen bestaan uit touwtrekken, een buikschuifbaan, estafette lopen en nog veel meer. Aansluitend zal er een kleine versnapering zijn van de bbq. Houd deze pagina en je mail in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste informatie

We starten op zaterdag 26 juni om 10 uur. Opgeven kan vanaf 4 juni tot 18 juni op de site. De doelgroep van de zoon/zonen is 6 tot 14 jaar, en de kosten hiervan zijn 5 euro per team. Het maakt dan niet uit hoeveel zoons er mee doen.

Cheque

Zaterdag 19 juni krijgen jullie een cheque via de mail, deze kunnen de zoons dan zondag 20 juni aan hun vader geven. 

Kosten

Per team betaal je 5 euro om de onkosten te dekken.

Wie?                Vaders en hun zoon/zonen (leeftijd tussen 6 en 14 jaar)

Wat?               Olympische vaderspelen

Wanneer?       Zaterdag 26 juni vanaf 10 uur. 

Betaal instructies

Let op! De betaling is via Ideal! Dit werkt als volgt.

1. Vul het formulier in. 
2. Klik op de button 'Verstuur & betaal direct met Ideal. Deze button ziet er zo uit: 

3. Nu komt er onderin je scherm het bericht te staan dat je aanmelding binnen is, maar dat deze pas definitief is wanneer je hebt betaald. Onder dit bericht staat een keuzevenster waar je je bank moet selecteren. Dit ziet er zo uit:

4. Selecteer je bank en klik op de rode link. Deze staat onder het keuzevenster voor je bank. Deze ziet er zo uit:

5. Nu kom je op de betaalpagina terecht. Zorg ervoor dat je de betaling goed doet en weer terugkeert naar de website. Je betaling is dan bij ons binnen!

Is de betaling niet gelukt? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy

Natuurlijk willen we graag je privacy beschermen. Zo zullen er ook foto's gemaakt worden tijdens deze activiteit. Deze foto's willen we ook delen op social media en/of het kerkblad. Daarbij selecteren we natuurlijk wel vooraf: het moet wel een leuke foto zijn, waar iedereen leuk op staat. Wanneer je je aanmeldt voor deze activiteit, ga je akkoord met het maken van foto's. Wanneer je dit liever niet wil, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Stel je vindt een foto niet zo mooi, stuur dan snel een berichtje en we verwijderen deze direct!

Aanmelden

* Verplicht veld
Totaal: € 5
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden

Dagelijks Woord

  • Ziet, de Heere HEERE zal komen tegen den sterke, en Zijn arm zal heersen; ziet, Zijn loon is bij Hem, en Zijn arbeidsloon is voor Zijn aangezicht. Hij zal Zijn kudde weiden gelijk een herder; Hij zal de lammeren in Zijn armen vergaderen, en in Zijn schoot dragen; de zogenden zal Hij zachtjes leiden. -- Jesaja 40:10-11