Woensdag 6 Juli 2022

Het jaarlijkse weekendje weg met volwassenen zijn we weer aan het regelen!
Het weekend is al gereserveerd, de aanbetaling gedaan, dus wij zien uit naar de aanmeldingen.

We zien er naar uit om weer samen te genieten; Gods Woord te onderzoeken, bij te praten en er even heerlijk tussenuit te zijn.


Leeftijdscategorie 
Tussen de 25 en 60 jaar. (Of als je je bijna zo oud/jong voelt).

Locatie Dinkler Prinz in Duitsland
Dit jaar gaan we ook weer naar Dinkler Prinz in Gronau. Dit een plaatsje net over de grens in Duitsland. Deze accommodatie beschikt over 20 slaapkamers en beschikt over alle comfort. Zo hebben alle slaapkamers een eigen badkamer! Eigenlijk praat je dus meer over een hotel! Het is voorgaande jaren zo goed bevallen, dat we de locatie eigenlijk direct weer hebben vastgelegd.  Klik hier voor meer informatie over de accommodatie

Wanneer is het weekend weg en wat zijn de kosten?
We gaan van D.V. vrijdagmiddag 7 oktober t/m maandagochtend 10 oktober 2022. De kosten bedragen € 145,00 per persoon. Dat is dus alles bij inbegrepen! En bedenk…de locatie is er ook naar! U kunt het geld overmaken op NL66 SNSB 0910 3331 06 t.n.v. J.K.J. Post. Vermeld a.u.b. wel je naam bij de betaling.

Aanmelding pas definitief als betaald is.
Bij de organisatie van eerdere weekendjes weg kwam het (te) vaak voor dat gemeenteleden zich enthousiast aanmeldden en zich op het laatste moment toch nog moesten afmeldden. Dit plaatste de organisatie vaak voor problemen. Daarom zal de inschrijving van dit weekend pas definitief voor u zijn als u ook daadwerkelijk betaald hebt. Wacht dus niet te lang! Hieronder staan de regels daarover vermeld.

Privacy
Natuurlijk willen we graag je privacy beschermen. Zo zullen er ook foto's gemaakt worden op kamp. Deze foto's willen we ook delen op social media en/of het kerkblad. En daarbij selecteren we natuurlijk wel vooraf. Het moet wel een leuke foto zijn, waar iedereen leuk op staat. We zijn echter verplicht om je te vragen of je daarmee instemt. Dat kan in onderstaand formulier.
Stel dat je toestemming verleend en je vindt een foto niet zo mooi. Stuur dan snel een berichtje en we verwijderen deze!

Heb je nog vragen?
De organisatie van het weekendje weg is overgedragen aan een aantal gemeenteleden. Heb je vragen? U kunt ze gerust stellen aan:
- Leonard en Josien Bogerd
- Marinus Hoorn
- Kobus Post
- Hans Berkhout
 

Weekendje weg

Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden

 Regels voor inschrijving / betalingen:

Om te voorkomen dat dit risico gedragen moet worden door de organisator zijn een aantal regels opgesteld.

1. Inschrijving gebeurt op basis van de ontvangst van de betaling. Wil je er zeker van zijn dat je mee gaat, betaal dan direct het inschrijfgeld! 

2. Zolang er niet betaald is wordt de inschrijving als voorlopig gezien. Met deze voorlopige aanmeldingen wordt geen rekening gehouden bij het vullen van de kamers (zie punt 1.) We merken op dat er altijd een grote vraag is naar het weekendje weg!

3. Wanneer door welke oorzaak ook een (betaalde) inschrijving ongedaan gemaakt moet worden dan probeert de organisatie de opengevallen plek in te vullen.
- Als de opengevallen plek ingevuld kan worden, dan krijgt u uw inschrijfgeld retour.
- Als het niet (direct) lukt om de opengevallen plek op te vullen dan heeft u er begrip voor dat u niet direct uw inschrijfgel retour ontvangt. Bij het opstellen van de eindafrekening van het weekendje weg zal een eventueel positief saldo verdeeld worden onder degene die zich moesten afmelden en hun inschrijfgeld niet geheel terug kregen. De organisatie behoudt zich daarbij het recht voor om onderscheid te maken in de reden van afmeldingen.

4. Het is fijn dat er ook interesse bestaat van broeders/zusters vanuit andere kerkelijke gemeenten. U bent van harte welkom om mee te gaan! Wij vragen echter wel begrip voor het feit dat, afhankelijk van het aantal aanmeldingen vanuit andere gemeenten, uw aanmelding pas definitief is wanneer voldoende ruimte is. Vanzelfsprekend informeren wij u ruim van te voren!

Dagelijks Woord

  • En de schriftgeleerden en de farizeeën, ziende Hem eten met de tollenaren en zondaren, zeiden tot Zijn discipelen: Wat is het, dat Hij met de tollenaren en zondaren eet en drinkt? En Jezus, dat horende, zeide tot hen: Die gezond zijn, hebben den medicijnmeester niet van node, maar die ziek zijn. Ik ben niet gekomen, om te roepen rechtvaardigen, maar zondaars tot bekering. -- Marcus 2:16-17