Maandag 24 September 2018


Doel van de gemeentekring is om door aandacht te geven aan elkaar samenbindend te werken binnen de gemeente. Dat houdt o.a. het volgende in:
• Bezoeken brengen bij ouderen en alleenstaanden
• Bezoeken brengen bij mensen die problemen hebben en een beroep doen op de zusterkring
• Zieken die thuiskomen uit het ziekenhuis bezoeken
• Langdurige zieken in het ziekenhuis bezoeken
• Aandacht geven aan geboorten en bij rouw.
• Verzorgen van ontmoetingsochtenden

Elke wijk (sectie) heeft een wijkhoofd en een twintigtal medewerkers (m/v). Dit werk kan alleen gedaan worden vanuit de liefde van Christus en deze laten zien aan onze medemens. De gemeentekring wil er zijn voor iedereen in onze gemeente.


Wilt u op hen een beroep doen, dan kunt u met onderstaande personen contact opnemen.

Bestuur:
Voorzitter: Annemarie Ras, Steenzetter 18, tel. 621579, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Greetje Koffeman - Zomerpeil 10 tel. 688075 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester:
Marja de Boer -Richel 35 tel. 683635 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid:
Joke van Leeuwen - Middelbuurt 5a tel. 685012 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secties

Maranathawijk: predikant - vacant. Waarneming door br. Evert Weerstand
Wijkhoofd: Dina Loosman - Schokker 19 tel. 685819 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Cobie Koffeman, Rotholm 12, tel. 685420, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Polderwijk: Ds. H. Polinder - Vooronder 34 tel. 687769
Wijkhoofd: Hanke Bakker - De Giek 19 tel. 683777 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Secretaris: Marleen Wakker - Bonairestraat 31 tel. 651098 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schuilplaatswijk:Ds. H. Korving - De Noord 10a tel. 687781
Wijkhoofd: Femmie de Boer, wijk 1-17, tel. 683342 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Henritha Keuter, Lange Dam 104, tel. 06 48573576, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De sectie Urkerhard is verdeeld over de drie eerdere secties

Koffiemorgenteam:
Masja Baak, De Reede 13, tel. 651110, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Henny Kramer - Het Roer 10, 688060 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Boukje Kaptijn - Middelbuurt 40, 686301 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Broodmaaltijd 65+
Wilma de Vries -Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lenie ten Napel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mannenwerkgroep:
Voorzitter: Piet Buter - Hooiland 24, 683549 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Pieter Tol - Punter 10, 06-42957300 -Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dagelijks Woord

  • Men zal nergens leed doen noch verderven op den gansen berg Mijner heiligheid; want de aarde zal vol van kennis des HEEREN zijn, gelijk de wateren den bodem der zee bedekken. -- Jesaja 11:9