Zaterdag 8 Augustus 2020


Doel van de gemeentekring is om door aandacht te geven aan elkaar samenbindend te werken binnen de gemeente. Dat houdt o.a. het volgende in:
• Bezoeken brengen bij ouderen en alleenstaanden
• Bezoeken brengen bij mensen die problemen hebben en een beroep doen op de zusterkring
• Zieken die thuiskomen uit het ziekenhuis bezoeken
• Langdurige zieken in het ziekenhuis bezoeken
• Aandacht geven aan geboorten en bij rouw.
• Verzorgen van ontmoetingsochtenden

Elke wijk (sectie) heeft een wijkhoofd en een twintigtal medewerkers (m/v). Dit werk kan alleen gedaan worden vanuit de liefde van Christus en deze laten zien aan onze medemens. De gemeentekring wil er zijn voor iedereen in onze gemeente.

Klik hier voor de folder van de Gemeentekring

Wilt u op hen een beroep doen, dan kunt u met onderstaande personen contact opnemen.

Bestuur:
Voorzitter: Annemarie Ras, Steenzetter 18, tel. 621579, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Greetje Koffeman - Zomerpeil 10 tel. 688075 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester:
Marja de Boer -Richel 35 tel. 683635 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid:
Joke van Leeuwen - Middelbuurt 5a tel. 685012 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secties

Maranathawijk: Ds. J. van Vulpen Steenbank 15, 682828 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wijkhoofd: Dina Loosman - Schokker 19 tel. 685819 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Cobie Koffeman, Rotholm 12, tel. 685420, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Polderwijk: Ds. J.W. Wullschleger Koolzaadlaan 43, 036-7501403 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wijkhoofd: Hanke Bakker - De Giek 19 tel. 683777 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Secretaris: Marleen Wakker - Bonairestraat 31 tel. 651098 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schuilplaatswijk:Ds. H. Korving - De Noord 10a tel. 687781 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wijkhoofd: Femmie de Boer, wijk 1-17, tel. 683342 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Henritha Keuter, Lange Dam 104, tel. 06 48573576, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Immanuelwijk: Ds. H. Polinder Vooronder 34, 687769 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Koffiemorgenteam:
Masja Baak, De Reede 13, tel. 651110, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Henny Kramer - Het Roer 10, 688060 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Boukje Kaptijn - Middelbuurt 40, 686301 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Broodmaaltijd 65+
Wilma de Vries -Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lenie ten Napel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mannenwerkgroep:
Voorzitter: Piet Buter - Hooiland 24, 683549 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Pieter Tol - Punter 10, 06-42957300 -Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dagelijks Woord

  • En indien de Geest Desgenen, Die Jezus uit de doden opgewekt heeft, in u woont, zo zal Hij, Die Christus uit de doden opgewekt heeft, ook uw sterfelijke lichamen levend maken, door Zijn Geest, Die in u woont. -- Romeinen 8:11