Maandag 16 Juli 2018

Grote groep jongerenJeugdraad

In onze grote gemeente is een grote groep jongeren aanwezig. Om alle activiteiten te organiseren is een Jeugdraad aanwezig. In de jeugdraad nemen de jeugdouderlingen plaats, aangevuld met een secretaresse (Wilma de Vries.) De jeugdouderlingen nemen vervolgens zitting in een onderstaande commissies en koppelt zo de zaken terug naar de jeugdraad. 

Dagelijks bestuur
Henk Romkes, onafhankelijk voorzitter
Jannie de Boer, secretaresse
Karel Bakker, penningmeester

Contactadres Jeugdraad
Jannie de Boer
Duinriet 5
8322 CP Urk
Tel.nr 06-53692017
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Foto (van links naar rechts) 
bovenste rij: Henk Romkes (voorzitter), Jannie de Boer (secretaris), Louwe Kapitein (jeugdouderling), Kobus Post (jeugdouderling)
gehurkt: Jan Post (jeugdouderling) en Gerard Zeeman (jeugdouderling)


Gegevens jeugdouderlingen

Sectie Polderwijk
Naam: Gerard Zeeman
Adres: Schouw 4, 8322 ED  URK
Telefoon: 06-303 64 138
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Sectie: Schuilplaats
Naam: Louwe Kapitein
Topshoofd 33
Tel. 06- 302 97 662
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Sectie Maranatha
Naam: Jan Post 
Fuik 36, 8322 DJ  Urk
Mobiel: 06-50 80 19 09
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sectie Urkerhard
Naam: Kobus Post
Havelaar 11, 8321 ZA URK
Tel. 0527-68 3275
Mobiel: 06-10961938
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Commissies in de Jeugdraad

Onder de verantwoordelijkheid van de jeugdraad vallen:

- het verenigingswerk
- de activiteitencommissie (contact Hein Kramer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
- de redactiecommissie (contact Janneke Pasterkamp: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
- en de steungroep (contact Fokke ten Napel) De activiteitencommissie
Deze commissie organiseert door het jaar heen diverse activiteiten. Klik hier voor de komende activiteiten.

In de commissie nemen zitting: Hein Kramer (voorzitter), Jantine Baarssen-de Boer (secretaris), Lukas Post, Klaas Korf, Willemien Korf, Joanne Post-de Boer,  Lenie ten Napel, Willemijn de Boer, Wouter Rustenburg en Bons Hoekstra. 

Contactgegevens 
Voorzitter Hein Kramer; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 06-38 5436 83
Jantine de Boer; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 06-20 2670 22Redactiecommissie
Aan het begin van het winterseizoen verschijnt een jeugdgids, met tal van aansprekende artikelen en veel informatie voor het komende winterseizoen. Wil je de jeugdgidsen van de afgelopen jaren inkijken? Klik hier. 

In de commissie nemen zitting: Janneke Pasterkamp-ter Beek (voorzitter), Adrie Korf (secretaris), Fokke Post, Elisabeth Post-Schaak, Hendrik Brands, Lois Snijder, en Karel Bakker. 

Contact via voorzitter Janneke Pasterkamp, mobiel 06-12760715 en mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Pastoraal team
Wanneer jongeren 18 jaar worden krijgen ze bezoek van een jeugdouderling. Deze wordt daarin ondersteund door een pastoraal team.

In dit team nemen zitting (van links naar rechts):

Marina Kapitein - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Emma de Boer - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gerdien Kramer - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meindert Wakker - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Albert Bakker - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jonathan Bakker - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Steungroep
Het doel van de steungroep is alle jongeren laten merken dat zij een plek in de gemeente hebben. Dit wil de steungroep doen door verjaardagskaartjes, maar ook met ziekte, rouw, slagen enz. een kaartje te sturen. Daarnaast wil de steungroep de jeugdouderlingen meer gaan ondersteunen bij het bezoeken van de 18 jarigen. Elke wijk in de gemeente heeft een contactpersoon die je kunt bereiken voor vragen. Coördinator is Fokke ten Napel. Mailadres 687767/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Dagelijks Woord

  • God, voortijds veelmaal en op velerlei wijze, tot de vaderen gesproken hebbende door de profeten, heeft in deze laatste dagen tot ons gesproken door den Zoon; Welken Hij gesteld heeft tot een Erfgenaam van alles, door Welken Hij ook de wereld gemaakt heeft. -- Hebreeen 1:1-2