Dinsdag 19 Oktober 2021

Na een jaar waarin veel van ons gemeentelijke leven werd beperkt door maatregelen die getroffen waren zijn we blij en dankbaar dat we dit seizoen weer met frisse moed kunnen starten. Verschillende commissies hebben voor jong en oud een overzicht gemaakt van alle verenigingen die onze gemeente kent.

Bezoekt u of bezoek jij ook al een van deze vereniging? Dit is een wezenlijk onderdeel van ons gemeenteleven waar we naast de erediensten met elkaar het Woord mogen openen en onderzoeken om zo elkaar te versterken/vertroosten voor het aangezicht van God.

 Jongeren

Hier is een overzicht te vinden van de verschillende jeugdverenigingen voor jongeren tot 21 jaar.

Volwassenen

Voor de (jong)volwassenen is er een gids samengesteld waarin de informatie van verschillende verenigingen en bijbelstudiegroepen. Deze is hier in te zien.

We nodigen jullie jong en oud van harte uit om een van de verenigingen te komen bezoeken.

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met een van de werkgroepsleden of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dagelijks Woord

  • Want wij zien nu door een spiegel in een duistere rede, maar alsdan zullen wij zien aangezicht tot aangezicht; nu ken ik ten dele, maar alsdan zal ik kennen, gelijk ook ik gekend ben. En nu blijft geloof, hoop en liefde, deze drie; doch de meeste van deze is de liefde. -- 1 Korintiers 13:12-13