Maandag 25 Maart 2019

Ook dit jaar organiseren we weer een fantastisch kamp voor onze jongeren van 16 jaar en ouder. De datum en locatie zijn inmiddels bekend! Het thema voor dit jaar is 'Echt kennen'. 

Heb jij zin in een weekend met sport, spel, ontspanning, zingen, vriendschap, tijd met God en nog veel meer voor maar €75,-? Geef je dan snel op via onderstaand formulier!

Op D.V. 26 maart 2019 vindt de CGK-Vrouwendag plaats in Ede. Het thema van de dag is Veelbelovend - Leven uit Gods beloften. Spreekster is drs. Miranda Renkema-Hoffman. Aanmelden kan op twee manieren. Door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (met vermelding van het aantal personen) of door het aanmeldformulier in te vullen (klik hier)

Inschrijfgeld voor de deze geheel verzorgde dag (incl. lunch) € 15-,. Bij je aanmelding ontvang je informatie over de betaling. Het adres van de kerk is Otterloseweg 18a te Ede. Bij de kerk is voldoende parkeergelegenheid. Het is mogelijk om gebruik te maken van kinderoppas. Mocht je dat willen, geef dit dan per mail even door.

Dit jaar zijn we met de activiteitencommissie een ochtendprogramma aan het invullen voor koningsdag op zaterdag 27 april 2019.

Het programma zal na de aubade starten, met als afsluiting rond 12:00 uur een barbecue. Voor de invulling zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers.

Op zaterdag 13 april is het weer zover: het LCJ-jeugdappel voor jongeren van 12 tot 16 jaar. Het zou gaaf zijn als we ook dit jaar weer met een leuke groep op stap kunnen gaan, dus we hopen dat ook JIJ erbij bent!

Het thema dit jaar is ‘Leef je leven’. Dit thema wordt tijdens het ochtendprogramma uitgewerkt door middel van een filmpje, een lezing en workshops.

Na het ochtendprogramma gaan we langs de McDonalds, om daarna in Almere te gaan bowlen :-)

Heb jij zin om samen met een grote groep jongeren om kamp te gaan? In de meivakantie kan dat! Een aantal dagen vol met ontspanning, zeskamp, Bijbelstudie, kampvuur en samen zingen staan op het programma! Dit jaar hebben we het thema 'Echt kennen'. Met dit thema gaan we samen bezig met overdenkingen en activiteiten die hierop worden afgestemd.

Dagelijks Woord

  • Want wij zien nu door een spiegel in een duistere rede, maar alsdan zullen wij zien aangezicht tot aangezicht; nu ken ik ten dele, maar alsdan zal ik kennen, gelijk ook ik gekend ben. En nu blijft geloof, hoop en liefde, deze drie; doch de meeste van deze is de liefde. -- 1 Korintiers 13:12-13