Woensdag 22 Mei 2019

Namens de diaconie en de gemeentekring de Schakel worden alle 60+ers uitgenodigd voor het tweejaarlijkse uitje. Op D.V. 13 juni a.s. hopen we een met elkaar een leuke dag door te brengen in de Biesbosch en Dordrecht. Een dag genieten van prachtige natuur en rijke historie. Een gezellige dag met elkaar.

Deze dag is ook leuk om cadeau te geven! We maken er graag een leuke cadeaubon voor.

Zowel de bus als de boot is rolstoeltoegankelijk, dat maakt dat deze dag geschikt is voor hen die slecht ter been zijn of rolstoelafhankelijk zijn. Het is mogelijk om ’s morgens thuis opgehaald te worden en ’s avonds weer thuis gebracht te worden. Wilt u graag mee en iemand meenemen om u te begeleiden? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Op D.V. zaterdag 25 mei organiseert de zendingscommissie, in samenwerking met Hessel en Coby Visser en B-leave 2018, een zendingsmiddag rondom het thema ‘op reis naar Botswana’. Op interactieve wijze wordt je meegenomen in het werk van Hessel en Coby, maar ook naar het leven van de mensen die zij ontmoeten. Ga je mee op reis?

Na het gezamenlijke gedeelte, waarin Hessel & Coby iets vertellen over hun werk, zijn er diverse leuke en interactieve workshops waaruit gekozen kan worden. Ook aan de kinderen is gedacht! Ter afsluiting van deze leuke en leerzame zendingsmiddag genieten we van een typisch Afrikaans gerecht.

De middag start om 16.00 (inloop vanaf 15.30 uur) in de Immanuelkerk. Workshops waaruit gekozen kan worden zijn:

"Ik had nooit gedacht dat het zo leuk zou worden. Ik ga volgend jaar absoluut weer mee!" Zomaar een reactie van een deelnemer na het weekend weg vorig jaar.

Eigenlijk is het al een vaste activiteit binnen onze gemeente. Een weekendje weg voor volwassenen. Nadat we in Stadskanaal en Groesbeek zijn geweest, gaan we na de goede ervaring van vorig jaar opnieuw de grens over. Naast ontmoeting, lekker eten, sportieve en ludieke activiteiten vormt de Bijbelstudie een belangrijk onderdeel van het weekend weg. Alle ingrediënten dus om er DV opnieuw een leuk weekend van te maken. Ga jij dit jaar ook (weer) mee?

Ook dit jaar organiseren we weer een fantastisch kamp voor onze jongeren van 16 jaar en ouder. De datum en locatie zijn inmiddels bekend! Het thema voor dit jaar is 'Echt kennen'. 

Heb jij zin in een weekend met sport, spel, ontspanning, zingen, vriendschap, tijd met God en nog veel meer voor maar €75,-? Geef je dan snel op via onderstaand formulier!

Dagelijks Woord