Maandag 15 April 2024

Beste (jonge) mannenbroeders van onze gemeente,

Wij mogen jullie weer uitnodigen voor het Mannenontbijt van D.V. zaterdag 20 april in de Immanuëlkerk.
Een moment om als mannenbroeders de verbondenheid met elkaar te mogen ervaren, binnen onze gemeente, onder het genot van een goed verzorgd ontbijt!

Het is weer mogelijk om je aan te melden voor het jaarlijkse weekendje weg. Lijkt het je ook mooi om samen met broeders en zusters van de gemeente Bijbelstudie te doen, te zingen tot Zijn eer en gezellig samen te zijn? En dat op een prachtlocatie? Meld je dan aan voor het weekendje weg!

Ben jij 17 jaar of ouder, goed in bowlen en heb je zin in een gezellig avondje? Of ben je gewoon niet zo goed in bowlen, maar heb je wel zin in een gezellig avondje? 😁 Ga dan vrijdagavond 19 april met ons mee naar de Ducdalf te Espel!

Over 3 maanden is het alweer zover! Heb jij zin om met een grote groep jongeren op kamp te gaan? Een aantal dagen vol met ontspanning, zeskamp, Bijbelstudie, kampvuur en samen zingen! Meld je dan snel aan voor kerkkamp 13+. VOL = VOL!

Dagelijks Woord

  • Ik heet u niet meer dienstknechten; want de dienstknecht weet niet, wat zijn heer doet; maar Ik heb u vrienden genoemd; want al wat Ik van Mijn Vader gehoord heb, dat heb Ik u bekend gemaakt. Gij hebt Mij niet uitverkoren, maar Ik heb u uitverkoren, en Ik heb u gesteld, dat gij zoudt heengaan en vrucht dragen, en dat uw vrucht blijve; opdat, zo wat gij van den Vader begeren zult in Mijn Naam, Hij u dat geve. Dit gebied Ik u, opdat gij elkander liefhebt. -- Johannes 15:15-17