Maandag 27 Januari 2020

Zaterdag 18 Januari 2020 a.s. organiseren we weer een mannenontbijt. Misschien bent u nog nooit geweest, maar het kan natuurlijk ook zijn dat u een trouwe bezoeker bent. Jullie zijn in ieder geval allemaal van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Wat gaan we doen?
We beginnen zoals altijd met het ontbijt. Een ontbijt met heerlijke brood, eitje, koffie en verse vleeswaren. Na het ontbijt zullen we luisteren naar een korte lezing van ds. L. B. C. Boot. Het thema dit jaar is: de betrouwbaarheid van de Bijbel & het ontstaan daarvan.

Na de toespraak is er ruimte voor vragen en gesprek over de toespraak.

Ben jij 16 jaar of ouder en hou je van sportief bezig zijn? Dan is dit een activiteit voor jou! D.V. 1 februari gaan we met een groep jongeren naar Winterberg om te skiën! Jij gaat toch ook mee?

We vertrekken ’s morgensvroeg om 04:00 uur met een bus richting Winterberg en hopen ’s avonds om uiterlijk 23:00 uur weer terug te zijn op Urk.

Dagelijks Woord

  • Indien wij door den Geest leven, zo laat ons ook door den Geest wandelen. Laat ons niet zijn zoekers van ijdele eer, elkander tergende, elkander benijdende. -- Galaten 5:25-26