Woensdag 6 Juli 2022

Heb jij je al aangemeld? Zaterdag 9 juli van 12:00 - 16:00 uur is het zover: de gemeentepicknick 🧺☀️ Samen met onze gemeente heerlijk picknicken in de prachtige tuin van Frank & Annet! Neem je picknickkleed mee en kom op de fiets, om vervolgens te genieten van een heerlijke lunch in de tuin verzorgd door het Vershuys. Let op: aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk woensdag 6 juli. Eigen bijdrage is €7,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Kun jij ook een handje helpen met het klaarzetten en opruimen? Stuur mij dan snel een berichtje op 0636559029.

Aanmelden kan hieronder.

Het jaarlijkse weekendje weg met volwassenen zijn we weer aan het regelen!
Het weekend is al gereserveerd, de aanbetaling gedaan, dus wij zien uit naar de aanmeldingen.

We zien er naar uit om weer samen te genieten; Gods Woord te onderzoeken, bij te praten en er even heerlijk tussenuit te zijn.

Ook dit jaar organiseren we weer een fantastisch kamp voor onze jongeren van 16 jaar en ouder. De datum en locatie zijn inmiddels bekend! Het thema voor dit jaar is 'Hoop doet leven'. 

Heb jij zin in een weekend met sport, spel, ontspanning, zingen, vriendschap, tijd met God en nog veel meer voor maar €75,-? Geef je dan snel op via onderstaand formulier!

Dagelijks Woord

  • En de schriftgeleerden en de farizeeën, ziende Hem eten met de tollenaren en zondaren, zeiden tot Zijn discipelen: Wat is het, dat Hij met de tollenaren en zondaren eet en drinkt? En Jezus, dat horende, zeide tot hen: Die gezond zijn, hebben den medicijnmeester niet van node, maar die ziek zijn. Ik ben niet gekomen, om te roepen rechtvaardigen, maar zondaars tot bekering. -- Marcus 2:16-17