Woensdag 12 Juni 2024

Binnen onze gemeente worden de zalen van de kerkgebouwen al een aantal jaren door een planner ingeroosterd om zo de beschikbare zalen goed uit te nutten voor catechisaties en verenigingen waarbij de werklast voor de kosters evenredig wordt verdeeld.

In een voorgaand kerkblad stond een vacature voor een nieuwe zalenplanner. Met dankbaarheid delen wij u mee dat we tot een invulling van de vacature zijn gekomen. Wij willen iedereen die op deze vacature heeft gereageerd bedanken.

Broeder Kobus Kaptijn heeft per 07-05-2024 de functie zalenplanner overgenomen van broeder Peter de Boer. U kunt de nieuwe zalenplanner bereiken via:

  • +31 6 17236022 (voorkeur whatsapp)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dagelijks Woord

  • Maar dit is het verbond, dat Ik na die dagen met het huis van Israël maken zal, spreekt de HEERE: Ik zal Mijn wet in hun binnenste geven, en zal die in hun hart schrijven; en Ik zal hun tot een God zijn, en zij zullen Mij tot een volk zijn. En zij zullen niet meer, een iegelijk zijn naaste, en een iegelijk zijn broeder, leren, zeggende: Kent den HEERE! want zij zullen Mij allen kennen, van hun kleinste af tot hun grootste toe, spreekt de HEERE; want Ik zal hun ongerechtigheid vergeven, en hunner zonden niet meer gedenken. -- Jeremia 31:33-34