Woensdag 12 Juni 2024

In onderstaande overzicht zie je waar welke catechisaties worden gegeven.

Tot en met 16 jaar

Dan wordt je uitgenodigd voor de catechisatie door je mentor. Twijfel je, of ben je voor 18 september nog niet uitgenodigd? Dan kom je DV maandag 18 september naar de startactiviteit in de Schuilplaats om 19.30.

Vanaf 17 jaar en ouder

Ben je 17 jaar of ouder. Dan kun je soms nog steeds je mentor vragen waar je heen moet, of aan de hand van onderstaande schema in de betreffende kerk komen.

 

Overzicht catechisaties 2023/2024

 

Aangepaste catechisatie

Aangepaste catechese

We bieden ook aangepaste catechese voor moeilijk lerenden of anders begaafden. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Allemaal van harte welkom weer! We hopen op een mooi en leerzaam seizoen, waarin we meer en meer leren van wie God in de Heere Jezus voor jou wil zijn. Ouders, helpt en stuurt u waar nodig de jongeren? Bij vragen of twijfels kun jij of u contact opnemen.

Hartelijke groet,

Jan Post
0650801909

Aandachtspunten

1. Het is belangrijk dat je zelf bidt om een zegen voordat je naar de catechisatie gaat.
2. Neem je bijbeltje mee, een pen en een schrift, zodat je aantekeningen kunt maken.
3. Je boekje is onmisbaar, deze krijg je van de mentor. Mocht je het kwijtraken dan kun je voor € 1,50 een nieuw boekje bij de koster kopen.
4. Op de catechisatie denken we na over de belangrijkste dingen in jouw leven. Ook daar wil de Heere ons ontmoeten. Daarom is het belangrijk dat je gepaste kleding draagt.
5. Laten we serieus omgaan met de catechisatielessen. Zowel in het afmelden (als je echt niet aanwezig kan zijn), als het leren of maken van het huiswerk.
6. Je telefoon mag op 'niet storen'

 

Dagelijks Woord

  • Maar dit is het verbond, dat Ik na die dagen met het huis van Israël maken zal, spreekt de HEERE: Ik zal Mijn wet in hun binnenste geven, en zal die in hun hart schrijven; en Ik zal hun tot een God zijn, en zij zullen Mij tot een volk zijn. En zij zullen niet meer, een iegelijk zijn naaste, en een iegelijk zijn broeder, leren, zeggende: Kent den HEERE! want zij zullen Mij allen kennen, van hun kleinste af tot hun grootste toe, spreekt de HEERE; want Ik zal hun ongerechtigheid vergeven, en hunner zonden niet meer gedenken. -- Jeremia 31:33-34