Dinsdag 20 Oktober 2020

Na het ontstaan van onze gemeente werd al spoedig begonnen met het uitzenden van de kerkdiensten via het kerktelefoonnet van KPN Telecom. De kerkdiensten van onze gemeente worden uitgezonden via de kerktelefoon en kerkdienstgemist.nl De Schuilplaats freqentie is 148.6125 en van de Immanuelkerk 148.9125

Klik hier om rechtstreek te kunnen luisteren of de opgenomen preken na te luisteren 

Voor vragen over de kerktelefoon kunt u contact opnemen met de diaconie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast de uitzending van de erediensten is er op dinsdagavond een uitzending te beluisteren. De medewerkers van studio Schuilplaats (klik hier) verzorgen een muzikaal programma, vooraf verzorgt een ouderling bij toerbeurt een meditatie. De uitzending start om 20.00 uur. 

Natuurlijk is het mogelijk om een verzoek in te dienen. Omdat de uitzending op maandagavond wordt opgenomen, moet het verzoek dus voor maandag 19.00 uur doorgegeven worden. Dit kan door te bellen met tel.0527-239025 of 06-499 96 996. Mailen kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Dagelijks Woord