Woensdag 18 Mei 2022

Ook dit jaar organiseren we weer een fantastisch kamp voor onze jongeren van 16 jaar en ouder. De datum en locatie zijn inmiddels bekend! Het thema voor dit jaar is 'Hoop doet leven'. 

Heb jij zin in een weekend met sport, spel, ontspanning, zingen, vriendschap, tijd met God en nog veel meer voor maar €75,-? Geef je dan snel op via onderstaand formulier!

 Informatie

Wie: Jongeren van 16 jaar en ouder
Wat: Kerkkamp 16+
Waar: Pagedal, Stadskanaal
Wanneer: vrijdag 15 juli 13.00 uur tot en met maandag 18 juli 12.00 uur (eerste weekend van de zomervakantie)

Kosten

De kosten voor deze activiteit bedragen € 75,- per persoon. Dit is all inclusive.

Financiële regeling 

Wanneer u wel graag mee wilt doen met een activiteit, maar u heeft hiervoor niet de financiële middelen, dan is daar een oplossing voor. U kunt dan een mailtje sturen naar het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Betaal instructies

Let op! De betaling is via Ideal! Dit werkt als volgt.

1. Vul het formulier in. 
2. Klik op de button 'Verstuur & betaal direct met Ideal. Deze button ziet er zo uit: 

3. Nu komt er onderin je scherm het bericht te staan dat je aanmelding binnen is, maar dat deze pas definitief is wanneer je hebt betaald. Onder dit bericht staat een keuzevenster waar je je bank moet selecteren. Dit ziet er zo uit:

4. Selecteer je bank en klik op de rode link. Deze staat onder het keuzevenster voor je bank. Deze ziet er zo uit:

5. Nu kom je op de betaalpagina terecht. Zorg ervoor dat je de betaling goed doet en weer terugkeert naar de website. Je betaling is dan bij ons binnen!

Is de betaling niet gelukt? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy

Natuurlijk willen we graag je privacy beschermen. Zo zullen er ook foto's gemaakt worden tijdens het kerkkamp. Deze foto's willen we ook delen op social media en/of het kerkblad. Daarbij selecteren we natuurlijk wel vooraf: het moet wel een leuke foto zijn, waar iedereen leuk op staat. Wanneer je je aanmeldt voor deze activiteit, ga je akkoord met het maken van foto's. Wanneer je dit liever niet wil, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Stel je vindt een foto niet zo mooi, stuur dan snel een berichtje en we verwijderen deze direct!

Aanmelden

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden

 

Dagelijks Woord

  • Dit zijn de dingen, die gij doen zult: spreekt de waarheid, een iegelijk met zijn naaste; oordeelt de waarheid en een oordeel des vredes in uw poorten. En denkt niet de een des anderen kwaad in ulieder hart; en hebt een valsen eed niet lief; want al deze zijn dingen, die Ik haat, spreekt de HEERE. -- Zacharia 8:16-17