Zaterdag 3 Juni 2023

Uiteraard organiseren wij ook dit jaar weer een fantastisch kamp voor jongeren van 16 jaar en ouder. Het eerste weekend van de zomervakantie (21-24 juli) gaan we wederom naar Pagedal, Stadskanaal. Wie hier al eens geweest is weet dat dit een top locatie is. Het thema voor dit jaar is 'Liefde is…'. De kosten zijn €85 all inclusive. Heb jij ook zin in een weekend boordevol sport, spel, ontspanning, zingen, vriendschap, tijd met God en zo’n 100 andere jongeren? Geef je dan hieronder op. Wacht niet te lang, want vol = vol!

 

Informatie

Wie: Jongeren van 16 jaar en ouder
Wat: Kerkkamp 16+
Waar: Pagedal, Stadskanaal
Wanneer: vrijdag 21 juli 15.00 uur tot en met maandag 24 juli 12.00 uur (eerste weekend van de zomervakantie)

Kosten

De kosten voor deze activiteit bedragen € 85,- per persoon. Dit is all inclusive.

Financiële regeling 

Wanneer u wel graag mee wilt doen met een activiteit, maar u heeft hiervoor niet de financiële middelen, dan is daar een oplossing voor. U kunt dan een mailtje sturen naar het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Betaal instructies

Let op! De betaling is via Ideal! Dit werkt als volgt.

1. Vul het formulier in. 
2. Klik op de button 'Verstuur & betaal direct met Ideal. Deze button ziet er zo uit: 

3. Nu komt er onderin je scherm het bericht te staan dat je aanmelding binnen is, maar dat deze pas definitief is wanneer je hebt betaald. Onder dit bericht staat een keuzevenster waar je je bank moet selecteren. Dit ziet er zo uit:

4. Selecteer je bank en klik op de rode link. Deze staat onder het keuzevenster voor je bank. Deze ziet er zo uit:

5. Nu kom je op de betaalpagina terecht. Zorg ervoor dat je de betaling goed doet en weer terugkeert naar de website. Je betaling is dan bij ons binnen!

Is de betaling niet gelukt? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy

Natuurlijk willen we graag je privacy beschermen. Zo zullen er ook foto's gemaakt worden tijdens het kerkkamp. Deze foto's willen we ook delen op social media en/of het kerkblad. Daarbij selecteren we natuurlijk wel vooraf: het moet wel een leuke foto zijn, waar iedereen leuk op staat. Wanneer je je aanmeldt voor deze activiteit, ga je akkoord met het maken van foto's. Wanneer je dit liever niet wil, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Stel je vindt een foto niet zo mooi, stuur dan snel een berichtje en we verwijderen deze direct!

Aanmelden

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden

 

Dagelijks Woord

  • Als de HEERE de gevangenen Sions wederbracht, waren wij gelijk degenen, die dromen. Toen werd onze mond vervuld met lachen, en onze tong met gejuich; toen zeide men onder de heidenen: De HEERE heeft grote dingen aan dezen gedaan. De HEERE heeft grote dingen bij ons gedaan; dies zijn wij verblijd. -- Psalmen 126:1-3