Vrijdag 1 December 2023

Broeders en zusters,

Lijkt het je ook mooi om samen met broeders en zusters van de gemeente Bijbelstudie te doen, te zingen tot Zijn eer en gezellig samen te zijn? En dat op een prachtlocatie? Meld je dan aan voor het weekendje weg in oktober!

 

Wanneer? D.V. Vrijdagmiddag 6 oktober t/m maandagochtend 9 oktober

Waar? Al sinds een aantal jaren verblijven we in het mooie Dinkler Prinz in Gronau (Net over de grens bij Enschede). Deze locatie is van alle gemakken (en luxe) voorzien. Nieuwsgierig? Kijk dan even op www.dinklerprinz.com 

Leeftijd? Tussen de 25 en 65 jaar. (Of als je je bijna zo oud/jong voelt)

Inschrijven? Schrijf je zo snel mogelijk in, om teleurstelling te voorkomen. Er is ruimte voor max. 44 personen, en we hebben al heel wat aanmeldingen mogen ontvangen. Vol= Vol. Inschrijven kan via de website van de kerk - activiteiten - weekendje weg met volwassenen. (vermeld hierbij a.u.b. je naam, telefoonnummer en emailadres!) Let op: de inschrijving is pas definitief als de betaling is gedaan!

Kosten? De kosten bedragen € 165,- per persoon.  
Helaas zijn de prijzen door de hoge inflatie verhoogd waardoor we noodgedwongen de prijs €20,- p.p. hoger hebben moeten zetten dan vorig jaar.  
Deze verhoging mag beslist geen belemmering zijn voor diegene die wel heel graag mee wil, maar die dit echt te duur vindt. Laat het ons in vertrouwen weten! 

Bij de aanmelding via de website kan dit direct betaald worden. 

U kunt het geld overmaken op NL66 SNSB 0910 3331 06 t.n.v. J.K.J. Post. Vermeld a.u.b. wel je naam bij de betaling. Zodra we het geld binnen hebben is de inschrijving definitief.


Hartelijke groeten,

Commissie weekendje weg

Hans Berkhout,

Marinus Hoorn,

Kobus Post,                                  - 06 10961938

Leonard en Josien Bogerd              - 06 22825200 

 

Weekendje weg

Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden

 Regels voor inschrijving / betalingen:

Om te voorkomen dat dit risico gedragen moet worden door de organisator zijn een aantal regels opgesteld.

1. Inschrijving gebeurt op basis van de ontvangst van de betaling. Wil je er zeker van zijn dat je mee gaat, betaal dan direct het inschrijfgeld! 

2. Zolang er niet betaald is wordt de inschrijving als voorlopig gezien. Met deze voorlopige aanmeldingen wordt geen rekening gehouden bij het vullen van de kamers (zie punt 1.) We merken op dat er altijd een grote vraag is naar het weekendje weg!

3. Wanneer door welke oorzaak ook een (betaalde) inschrijving ongedaan gemaakt moet worden dan probeert de organisatie de opengevallen plek in te vullen.
- Als de opengevallen plek ingevuld kan worden, dan krijgt u uw inschrijfgeld retour.
- Als het niet (direct) lukt om de opengevallen plek op te vullen dan heeft u er begrip voor dat u niet direct uw inschrijfgel retour ontvangt. Bij het opstellen van de eindafrekening van het weekendje weg zal een eventueel positief saldo verdeeld worden onder degene die zich moesten afmelden en hun inschrijfgeld niet geheel terug kregen. De organisatie behoudt zich daarbij het recht voor om onderscheid te maken in de reden van afmeldingen.

4. Het is fijn dat er ook interesse bestaat van broeders/zusters vanuit andere kerkelijke gemeenten. U bent van harte welkom om mee te gaan! Wij vragen echter wel begrip voor het feit dat, afhankelijk van het aantal aanmeldingen vanuit andere gemeenten, uw aanmelding pas definitief is wanneer voldoende ruimte is. Vanzelfsprekend informeren wij u ruim van te voren!

Dagelijks Woord

  • Gedenk des woords, dat Ik u gezegd heb: Een dienstknecht is niet meerder dan zijn heer. Indien zij Mij vervolgd hebben, zij zullen ook u vervolgen; indien zij Mijn woord bewaard hebben, zij zullen ook het uwe bewaren. Maar al deze dingen zullen zij doen om Mijns Naams wil, omdat zij Hem niet kennen, Die Mij gezonden heeft. -- Johannes 15:20-21