Vrijdag 1 December 2023

 Sinds de mededeling in het vorige kerkblad is een groot deel van de gemeente aan de slag gegaan met de app. Inmiddels maken al meer dan 1200 gemeenteleden hier gebruik van! Iedereen die nog geen uitnodiging heeft ontvangen kan hieronder zijn of haar gegevens achterlaten. 

Met deze app heb je altijd de actuele gemeentegids bij je en kun je direct contact opnemen met gemeenteleden. Ook kun je eenvoudig aan de beheerder melding maken als er iets niet klopt. Komende tijd worden er stapsgewijs steeds meer functies aan de app toegevoegd.

Stap voor stap

Naast de bijgewerkte ledenlijst biedt de app nog veel meer mogelijkheden die we de komende tijd willen uitrollen. Denk hierbij aan nieuws, agenda, opgave activiteiten, collecte en nog veel meer. Hierbij zal de app ook functies van we huidige website overnemen doordat we in de app beter zaken kunnen afschermen voor gemeenteleden die voor bezoekers van buiten de gemeente niet zomaar openbaar inzichtelijk mogen zijn.

Video

Bekijk met deze link een fimpje zodat je een indruk krijgt van de app

Promotie video

Download

Download app: Android / Apple

Aanvragen toegang app

Als je nog geen uitnodiging hebt ontvangen maar wel gebruik wilt maken van de app ga je als volgt te werk:

1. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Vermeld in de mail je naam, geboortedatum en adres

3. Je krijgt een mail met instructie hoe je kunt registreren in de app

 

Dagelijks Woord

  • Gedenk des woords, dat Ik u gezegd heb: Een dienstknecht is niet meerder dan zijn heer. Indien zij Mij vervolgd hebben, zij zullen ook u vervolgen; indien zij Mijn woord bewaard hebben, zij zullen ook het uwe bewaren. Maar al deze dingen zullen zij doen om Mijns Naams wil, omdat zij Hem niet kennen, Die Mij gezonden heeft. -- Johannes 15:20-21