Woensdag 7 December 2022

 Sinds de mededeling in het vorige kerkblad is een groot deel van de gemeente aan de slag gegaan met de app. Inmiddels maken al meer dan 600 gemeenteleden hier gebruik van! Iedereen die nog geen uitnodiging heeft ontvangen kan hieronder zijn of haar gegevens achterlaten. 

Met deze app heb je altijd de actuele gemeentegids bij je en kun je direct contact opnemen met gemeenteleden. Ook kun je eenvoudig aan de beheerder melding maken als er iets niet klopt. Komende tijd worden er stapsgewijs steeds meer functies aan de app toegevoegd.

Stap voor stap

Naast de bijgewerkte ledenlijst biedt de app nog veel meer mogelijkheden die we de komende tijd willen uitrollen. Denk hierbij aan nieuws, agenda, opgave activiteiten, collecte en nog veel meer. Hierbij zal de app ook functies van we huidige website overnemen doordat we in de app beter zaken kunnen afschermen voor gemeenteleden die voor bezoekers van buiten de gemeente niet zomaar openbaar inzichtelijk mogen zijn.

Voor de eerste stap worden de komende week uitnodigingen verstuurd naar de bij ons bekende emailadressen. U ontvangt dan een email waarin u wordt uitgenodigd om de app te downloaden en een account voor dat emailadres aan te maken. Hierbij zitten ook links voor uitleg en een filmpje dat daarbij helpt. Hieronder wordt ook al het een en ander getoond.

Video

Bekijk met deze link een fimpje zodat je een indruk krijgt van de app

Promotie video

Download

Download app: Android / Apple

Aanvragen toegang app

Als je nog geen uitnodiging hebt ontvangen maar wel gebruik wilt maken van de app ga je als volgt te werk:

1. Je vult het onderstaande formulier in en drukt op 'Verstuur'

2. Onze ledenadministratie krijgt een bericht en verwerkt dit binnen enkele dagen in onze ledenadministratie

3. Je krijgt een mail met instructie hoe je kunt registreren in de app.

Formulier

Start hier met het invullen van je gegevens:

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden

Dagelijks Woord

  • Hem nu, Die machtig is meer dan overvloediglijk te doen, boven al wat wij bidden of denken, naar de kracht, die in ons werkt, Hem, zeg ik, zij de heerlijkheid in de Gemeente, door Christus Jezus, in alle geslachten, tot alle eeuwigheid. Amen. -- Efeziers 3:20-21