Woensdag 18 Mei 2022

Zeven weken voor Pasen: zeven kruiswoorden
De Heere Jezus heeft zeven kruiswoorden uitgesproken. Deze kruiswoorden hebben een diepe betekenis en daar willen we de zeven weken voor Pasen, in de lijdenstijd, over nadenken. Dit doen we middels een podcast, iedere werkdag plaatsen we een podcast van ongeveer vijf minuten. We hebben zeven sprekers bereid gevonden om een kruiswoord te overdenken, zo kunnen we samen toeleven naar Pasen. Dit houdt dus in dat er in een week vijf overdenkingen zijn van vijf minuten over één kruiswoord. Meld je aan om de overdenking dagelijks toegestuurd te krijgen via Whatsapp.

Wat is een podcast?
Een podcast is een audiofragment. Je kunt dit fragment op je eigen tijd beluisteren, bijvoorbeeld als start van de dag, in de auto op weg naar je werk enzovoorts. We gaan deze podcast versturen via Whatsapp en social media van de kerk.

Whatsapplijst
Vorig jaar Pasen zijn we gestart met een verzendlijst, zodat je de overdenkingen iedere dag via Whatsapp krijgt. Als je je vorig jaar hebt aangemeld, dan sta je al op de lijst en hoef je je niet nog een keer aan te melden. Sta je nog niet op deze lijst en wil je wel de podcasts ontvangen? Meld je dan hieronder aan. Belangrijk is om het volgende telefoonnummer op te slaan in je contacten onder de naam Bijbelleesproject: 0611661165. Als je dit vergeet, dan kun je de berichten niet ontvangen.

Datum
We starten de podcast serie op maandag 28 februari en gaan door tot en met Goede Vrijdag 15 april.

Aanmelden
Aanmelden voor de Whatsapplijst kan hieronder. 
LET OP! STAAT U AL OP DE LIJST VAN VORIG JAAR, DAN HOEFT U ZICH NIET NOG EEN KEER AAN TE MELDEN!

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden
 

 

Dagelijks Woord

  • Dit zijn de dingen, die gij doen zult: spreekt de waarheid, een iegelijk met zijn naaste; oordeelt de waarheid en een oordeel des vredes in uw poorten. En denkt niet de een des anderen kwaad in ulieder hart; en hebt een valsen eed niet lief; want al deze zijn dingen, die Ik haat, spreekt de HEERE. -- Zacharia 8:16-17