Donderdag 30 Mei 2024

Prioriteit….. Een woord dat veel vragen kan oproepen. Want hoe doe je dat? Ergens prioriteit aan geven. Hoe doe je dat om de dienst van God prioriteit te geven in het dagelijks leven? Zomaar overdag? Eén van de dingen die je hierbij kan helpen is het gebruiken van een Bijbels dagboek.

Onze eigen Wilma de Vries heeft meegeschreven aan het dagboek ‘Een handvol koren’ voor het jaar 2024

Dit dagboek is uitgegeven door de Gereformeerde Zendingsbond (GZB). Het dagboek is gericht op het versterken van uw geloof, hiervoor gebruik makend van lessen uit de zending en wereldwijde kerk. Voor elke dag twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen over na te denken en één voor persoonlijke bezinning. Naast Wilma hebben predikanten, zendingswerkers en jongerenwerkers aan het dagboek meegewerkt. Naast het belangrijkste doel van dit dagboek, namelijk mensen aan de voeten van de Heere Jezus brengen, steunt u met de aanschaf van dit dagboek ook de wereldwijde zending.

Het dagboek is te koop voor € 14,95 en kan besteld worden via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Degenen die zich op de gemeentedag al ingeschreven hebben voor een dagboek kunnen dit binnenkort afhalen op de kerstfair in de Maranathakerk.

Wellicht een mooi kerstgeschenk voor iemand in je omgeving?!

Met vriendelijke groet,

Thuisfrontcommissie Wilma de Vries

Dagelijks Woord

  • Maar ik zal uitzien naar den HEERE, ik zal wachten op den God mijns heils; mijn God zal mij horen. Verblijd u niet over mij, o mijn vijandin! wanneer ik gevallen ben, zal ik weder opstaan; wanneer ik in duisternis zal gezeten zijn, zal de HEERE mij een licht zijn. -- Micha 7:7-8