Woensdag 16 Oktober 2019

Traditiegetrouw wordt in de laatste week van de zomervakantie de Vakantiebijbelschool georganiseerd. De interkerkelijke activiteiten worden jaarlijks in een ander kerkgebouw georganiseerd. Ditmaal vindt de vakantiebijbelschool plaats in de Ichthuskerk (10.00-12.00 uur.) Aanstaande maandag (19 augustus) zijn alle kinderen van 6 t/m 12 jaar van harte welkom. Gezien de jaarlijkse grote opkomst van kinderen zult u begrijpen dat kinderen jonger dan 6 jaar en zonder begeleiding van een volwassene niet worden toegelaten.

Aan de hand van het thema 'Hoe wordt je schatrijk...?'’ worden er liedjes gezongen en werkjes gemaakt. Ook wordt geluisterd naar een mooi Bijbelverhaal en leren de kinderen een tekst. Voor drinken en wat lekker wordt gezorgd. De kosten bedragen één euro per persoon.

De vakantiebijbelschool heeft ook een Facebookpagina. Klik hier. 

Klik hier voor een verslag van Omroep Flevoland over de vakantiebijbelschool. Klik hier

Dagelijks Woord

  • Maar die inziet in de volmaakte wet, die der vrijheid is, en daarbij blijft, deze, geen vergetelijk hoorder geworden zijnde, maar een dader des werks, deze, zeg ik, zal gelukzalig zijn in dit zijn doen. -- Jakobus 1:25