Zaterdag 3 Juni 2023

Via dit bericht willen we u (opnieuw) vertellen wat we als medewerkers van Studio Schuilplaats zoal doen.

Iedere dinsdagavond zijn we aanwezig in de studio, en verzorgen wij een (preek)uitzending via de kerktelefoon. Deze begint om 19.45 uur. Naast Psalmen, geestelijke liederen, en een gedicht, kunnen de luisteraars ook luisteren naar een preek. Momenteel zenden wij een serie uit over Ruth. Deze uitzendingen zijn te beluisteren via de kerktelefoon, en kerkdienstgemist.nl/Urk/Schuilplaats.

 

Daarnaast werken wij de preken op de website bij. (klik hier)

Ook is het mogelijk om bij ons een kerkdienst te bestellen.

Hiervoor zijn de volgende opties.

  • Hele dienst op CD of USB mp3 € 5,-
  • Bewerkte dienst op CD of USB mp3 € 5,- (schriftlezing, preek)
  • Hele dienst beeld en geluid op USB € 5,-

Ook een dienst bestellen? (klik hier)

Vragen? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------------------------

Naast deze werkzaamheden beheren wij een website met preken uit de oude doos. Iedere week voegen wij preken toe. Neem eens een kijkje op deze website www.prekenarchief.nl

Heeft u een vraag/opmerking over deze website? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Dagelijks Woord

  • Als de HEERE de gevangenen Sions wederbracht, waren wij gelijk degenen, die dromen. Toen werd onze mond vervuld met lachen, en onze tong met gejuich; toen zeide men onder de heidenen: De HEERE heeft grote dingen aan dezen gedaan. De HEERE heeft grote dingen bij ons gedaan; dies zijn wij verblijd. -- Psalmen 126:1-3