Zaterdag 20 Juli 2019

Voor het volgende seizoen is de Jeugdraad en de Zondagsschool op zoek naar enthousiaste leid(st)ers. Voel je er iets voor om dit prachtige werk te doen? Misschien wel samen met een vriendin(in)? Mee te helpen in Zijn Koninkrijk?

Het gaat om meisjesverenigingen van 12 jaar, 17 en 18 jaar. Terwijl de zondagsschool een juf voor de locatie Tollebeek (gemengde klas) zoekt en een meester voor de Frits Bode School (groep 7)

Wil je een vereniging leiden? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een appje naar 06-30364138. Wil je je inzetten voor de zondagsschool. Bel dan naar 06-51179001 of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dagelijks Woord

  • Maar wij verwachten, naar Zijn belofte, nieuwe hemelen en een nieuwe aarde, in dewelke gerechtigheid woont. Daarom, geliefden, verwachtende deze dingen, benaarstigt u, dat gij onbevlekt en onbestraffelijk van Hem bevonden moogt worden in vrede. -- 2 Petrus 3:13-14