Zondag 13 Juni 2021

Beste jongeren,

Helaas kan het kamp 13+ niet op de ‘normale’ manier doorgaan. Toch willen we jullie het kampgevoel geven. Dit doen we door een ‘Kampdag’ te organiseren. Dit is een kamp in het klein! Het gaat dan niet om drie dagen, maar om één dag.

Deze dag zal gevuld zijn met Bijbelstudies in groepjes, workshops, een zeskamp en vrije tijd. Zo kunnen we toch elkaar ontmoeten en kunnen we samen gemeente zijn. Het thema is ‘Thuis in het geloof’. Lees eerst alle informatie goed door, voordat je je aanmeldt. Het is veel informatie, maar wel belangrijk.

Meer informatie

De Kampdagen vinden plaats op woensdag 5 en donderdag 6 mei. Beide dagen draaien we hetzelfde programma, zo kunnen we twee keer een groep jongeren het kampgevoel geven. Je schrijft je dus voor één dag in. De kampdagen vinden plaats op De Aalbertshoeve in Ermelo. De dag duurt van ’s morgens 10 uur tot ’s avonds 19 uur.

Vervoer

Let op! Je moet zelf voor vervoer zorgen naar de kamplocatie en ook weer terug naar huis. Dit komt omdat de leiding al aanwezig is op de locatie en dus niet met jullie naar de locatie kan rijden. Mocht het echt niet lukken om vervoer te regelen, maar wil je wel graag? Meld je dan gewoon aan via onderstaand formulier en geef aan dat je geen vervoer hebt. Wij gaan dan vervoer voor jou proberen te regelen.

Corona

In verband met de maatregelen weten we nog niet 100% zeker of de kampdagen door kunnen gaan. Ook weten we nu nog niet welke maatregelen dan gelden. Als je je aanmeldt, krijg je één á twee weken van tevoren een mail met informatie of het kamp doorgaat en welke maatregelen dan gelden. We moeten het kamp op een verantwoorde manier invullen en we gaan er dus vanuit dat je je aan de dan geldende maatregelen zult houden.

Eten

Ook het eten zal iets anders zijn. Voor het avondeten zal sowieso gezorgd worden, dit zal gaan om patat en een snack. Eén á twee weken van tevoren ontvang je een mail, in deze mail zal staan wat je zelf mee moet nemen.

Kosten en betalen

De kosten voor een kampdag zijn €10. De betaling hoef je nog niet bij het aanmelden te doen. Je krijgt, als alles doorgaat, één á twee weken van tevoren een betaallink om de betaling te voldoen.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Je moet hierbij ook kiezen voor woensdag 5 mei of donderdag 6 mei.

Nog een keer op een rijtje

Voor wie: jongeren in de leeftijd van 13, 14 en 15 jaar.
Wanneer: woensdag 5 of donderdag 6 mei. Je kiest uit één van deze dagen.
Waar: Aalbertshoeve, Ermelo (Nijkerkerweg 65)
Tijd: 10.00 uur tot 19.00 uur
Kosten: €10 per persoon
Vervoer: Zelf regelen
Houd je mail goed in de gaten!

Privacy

Natuurlijk willen we graag je privacy beschermen. Zo zullen er ook foto's gemaakt worden tijdens de kampdagen. Deze foto's willen we ook delen op social media en/of het kerkblad. Daarbij selecteren we natuurlijk wel vooraf: het moet wel een leuke foto zijn, waar iedereen leuk op staat. Wanneer je je aanmeldt voor deze activiteit, ga je akkoord met het maken van foto's. Wanneer je dit liever niet wil, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel je vindt een foto niet zo mooi, stuur dan snel een berichtje en we verwijderen deze direct!

Zijn er nog vragen? Stel ze gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot dan!

Aanmelden

Aanmeldingen zijn gesloten.

Dagelijks Woord

  • Ziet, de Heere HEERE zal komen tegen den sterke, en Zijn arm zal heersen; ziet, Zijn loon is bij Hem, en Zijn arbeidsloon is voor Zijn aangezicht. Hij zal Zijn kudde weiden gelijk een herder; Hij zal de lammeren in Zijn armen vergaderen, en in Zijn schoot dragen; de zogenden zal Hij zachtjes leiden. -- Jesaja 40:10-11