Woensdag 26 Februari 2020

Heb jij zin om samen met een grote groep jongeren om kamp te gaan? In de meivakantie kan dat! Een aantal dagen vol met ontspanning, zeskamp, Bijbelstudie, kampvuur en samen zingen staan op het programma! Dit jaar hebben we het thema 'Counting every blessing'. Met dit thema gaan we samen bezig met overdenkingen en activiteiten die hierop worden afgestemd.

Informatie

Wie: Jongeren van 13 tot 16 jaar
Wat: Kamp
Waar: De Aalbertshoeve in Ermelo
Wanneer: woensdag 29 april tot en met vrijdag 1 mei 2020 (in de meivakantie)

Kosten

De kosten voor deze activiteit bedragen € 55,- per persoon. 

Betaal instructies

Let op! De betaling is via Ideal! Dit werkt als volgt.

1. Vul het formulier in. 
2. Klik op de button 'Verstuur & betaal direct met Ideal. Deze button ziet er zo uit: 

3. Nu komt er onderin je scherm het bericht te staan dat je aanmelding binnen is, maar dat deze pas definitief is wanneer je hebt betaald. Onder dit bericht staat een keuzevenster waar je je bank moet selecteren. Dit ziet er zo uit:

4. Selecteer je bank en klik op de rode link. Deze staat onder het keuzevenster voor je bank. Deze ziet er zo uit:

5. Nu kom je op de betaalpagina terecht. Zorg ervoor dat je de betaling goed doet en weer terugkeert naar de website. Je betaling is dan bij ons binnen!

Is de betaling niet gelukt? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy

Natuurlijk willen we graag je privacy beschermen. Zo zullen er ook foto's gemaakt worden tijdens het kerkkamp. Deze foto's willen we ook delen op social media en/of het kerkblad. Daarbij selecteren we natuurlijk wel vooraf: het moet wel een leuke foto zijn, waar iedereen leuk op staat. Wanneer je je aanmeldt voor deze activiteit, ga je akkoord met het maken van foto's. Wanneer je dit liever niet wil, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Stel je vindt een foto niet zo mooi, stuur dan snel een berichtje en we verwijderen deze direct!

Aanmelden

* Verplicht veld
Totaal: € 55
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden

 

Dagelijks Woord

  • Want dat gevoelen zij in u, hetwelk ook in Christus Jezus was; Die in de gestaltenis Gods zijnde, geen roof geacht heeft Gode even gelijk te zijn; Maar heeft Zichzelven vernietigd, de gestaltenis eens dienstknechts aangenomen hebbende, en is den mensen gelijk geworden; En in gedaante gevonden als een mens, heeft Hij Zichzelven vernederd, gehoorzaam geworden zijnde tot den dood, ja, den dood des kruises. -- Filippenzen 2:5-8