Maandag 15 April 2024

Over 3 maanden is het alweer zover! Heb jij zin om met een grote groep jongeren op kamp te gaan? Een aantal dagen vol met ontspanning, zeskamp, Bijbelstudie, kampvuur en samen zingen! Meld je dan snel aan voor kerkkamp 13+. VOL = VOL!

Informatie

Wie: Jongeren van 13 t/m 15 jaar
Wat: Kampkamp
Waar: De Aalbertshoeve in Ermelo
Wanneer: woensdag 1 mei tot en met vrijdag 3 mei 2024 (in de meivakantie)

Kosten

De kosten voor deze activiteit bedragen € 60,- per persoon. 

Betaal instructies

Privacy

Natuurlijk willen we graag je privacy beschermen. Zo zullen er ook foto's gemaakt worden tijdens het kerkkamp. Deze foto's willen we ook delen op social media en/of het kerkblad. Daarbij selecteren we natuurlijk wel vooraf: het moet wel een leuke foto zijn, waar iedereen leuk op staat. Wanneer je je aanmeldt voor deze activiteit, ga je akkoord met het maken van foto's. Wanneer je dit liever niet wil, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel je vindt een foto niet zo mooi, stuur dan snel een berichtje en we verwijderen deze direct!

Aanmelden

Let op! Wil je meerdere jongeren aanmelden? Dan moet voor iedere jongere onderstaand formulier los ingevuld worden!

Het kamp is vol. Je kunt altijd nog een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan zetten we je op de reservelijst. Mocht er nog iemand uitvallen.

 

 

Dagelijks Woord

  • Ik heet u niet meer dienstknechten; want de dienstknecht weet niet, wat zijn heer doet; maar Ik heb u vrienden genoemd; want al wat Ik van Mijn Vader gehoord heb, dat heb Ik u bekend gemaakt. Gij hebt Mij niet uitverkoren, maar Ik heb u uitverkoren, en Ik heb u gesteld, dat gij zoudt heengaan en vrucht dragen, en dat uw vrucht blijve; opdat, zo wat gij van den Vader begeren zult in Mijn Naam, Hij u dat geve. Dit gebied Ik u, opdat gij elkander liefhebt. -- Johannes 15:15-17