Donderdag 21 Januari 2021

De snoepactie van de bazarcommissie loopt de hele jaar door. De commissie maakt ook kleine zakjes voor bijv. een verjaardag, feestje of een leuke schaal met allerlei snoepjes erop om te trakteren.

Als u bijv. een zak rolletjes wilt hebben of een zak snoep: u kunt gewoon even bellen en de commissie regelt het. Bellen kan naar Trea Koffeman 06-49186242.

U bent op zoek naar mooie kaarten om te versturen? Om iemand te bemoedigen, beterschap te wensen. Of misschien wel om te feliciteren. De bazarcommissie verkoopt het hele jaar door prachtig mooie fotokaarten, met prachtige Bijbelteksten. De kaarten kosten 1 euro per stuk en de opbrengst is voor de bazar.

Geeft u een belletje en iemand van de bazarcommissie komt bij u langs. Meer info bij zr. D.Weerstand, Foksdiep 5. Tel 06-312 89 337  

Het thuisfrontcomite van Albert en Jacomine Verhoeff gaat weer verder met hun taarten actie. Hartelijk dank voor diegenen die taarten besteld hebben.

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een lekker taartje voor bij de koffie en u heeft geen zin of tijd om zelf wat te maken? Het thuisfrontcomite doet het graag voor u. Vriendelijk verzoek is wel om op tijd te bestellen.

Er is keuze uit: appeltaart, monchoutaart, bokkepootjestaart, soesjestaart,
advocaat taart en diverse smaken kwarktaart. De taarten kosten € 10,- per taart, waarvan de opbrengst uiteraard naar het Bijbelvertaalwerk gaat.

Door middel van onderstaand formulier kunt u uw bestelling makkelijk doorgeven.

De medewerkers van de kerktelefoon (Studio Schuilplaats) houden momenteel een actie. Leuk en lekker om te krijgen, weg te geven of gewoon om voor jezelf te hebben!

Op een doos Merci (chocolade) maken de medewerkers een eigen voorkant. Bijvoorbeeld met gefeliciteerd, een bemoediging, een dank je wel. Of om iemand prettige kerstdagen te wensen. De kosten zijn slecht 4,50 euro. U kunt de doosjes ophalen, maar ze kunnen ook bezorg worden!

Bestellen kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 06-42 12 83 66. 

Dagelijks Woord