Maandag 15 April 2024

U bent op zoek naar mooie kaarten om te versturen? Om iemand te bemoedigen, beterschap te wensen. Of misschien wel om te feliciteren. De bazarcommissie verkoopt het hele jaar door prachtig mooie fotokaarten, met prachtige Bijbelteksten. De kaarten kosten 1 euro per stuk en de opbrengst is voor de bazar.

Geeft u een belletje en iemand van de bazarcommissie komt bij u langs. Meer info bij zr. D.Weerstand, Foksdiep 5. Tel 06-312 89 337  

De medewerkers van de kerktelefoon (Studio Schuilplaats) houden momenteel een actie. Leuk en lekker om te krijgen, weg te geven of gewoon om voor jezelf te hebben!

Op een doos Merci (chocolade) maken de medewerkers een eigen voorkant. Bijvoorbeeld met gefeliciteerd, een bemoediging, een dank je wel. Of om iemand prettige kerstdagen te wensen. De kosten zijn slecht 4,50 euro. U kunt de doosjes ophalen, maar ze kunnen ook bezorg worden!

Bestellen kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 06-42 12 83 66. 

Het thuisfrontcomite van Albert en Jacomine Verhoeff gaat weer verder met hun taarten actie. Hartelijk dank voor diegenen die taarten besteld hebben.

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een lekker taartje voor bij de koffie en u heeft geen zin of tijd om zelf wat te maken? Het thuisfrontcomite doet het graag voor u. Vriendelijk verzoek is wel om op tijd te bestellen.

Er is keuze uit: appeltaart, monchoutaart, bokkepootjestaart, soesjestaart,
advocaat taart en diverse smaken kwarktaart. De taarten kosten € 10,- per taart, waarvan de opbrengst uiteraard naar het Bijbelvertaalwerk gaat.

Door middel van onderstaand formulier kunt u uw bestelling makkelijk doorgeven.

Dagelijks Woord

  • Ik heet u niet meer dienstknechten; want de dienstknecht weet niet, wat zijn heer doet; maar Ik heb u vrienden genoemd; want al wat Ik van Mijn Vader gehoord heb, dat heb Ik u bekend gemaakt. Gij hebt Mij niet uitverkoren, maar Ik heb u uitverkoren, en Ik heb u gesteld, dat gij zoudt heengaan en vrucht dragen, en dat uw vrucht blijve; opdat, zo wat gij van den Vader begeren zult in Mijn Naam, Hij u dat geve. Dit gebied Ik u, opdat gij elkander liefhebt. -- Johannes 15:15-17