Maandag 15 April 2024

Wij zijn op zoek naar jou!
Waarvoor?  De werkgroep verenigingen.

Wij zijn een groep enthousiaste gemeenteleden die de taak op zich genomen hebben om de (volwassen) verenigingen en Bijbelstudiegroepen in kaart te brengen en daarmee jaarlijks contact te onderhouden. Dit doen we om inzichtelijk te houden wie de vereniging leidt en waar en wanneer ze samenkomen. Deze informatie bundelen we en brengen we uit als gemeentegids op de website van de kerk aan het begin van het nieuwe seizoen.

Normaal bestaan we uit 4 personen, maar door wisseling van de wacht zoeken we 2 of 3 nieuwe gemeenteleden die ons willen ondersteunen. 

Je taken zullen bestaan uit het onderhouden van contacten met de leiders van de verenigingen en Bijbelstudiegroepen aan het eind van elk seizoen. Dit zal een paar avonden in beslag nemen. Verder vergaderen we 2 keer per jaar.

Enige kennis van grafische vormgeving en/of verwerking van gegevens in bestanden zou fijn zijn, maar hoeft niet.

Vind je het je super om je talent in te zetten in onze gemeente, schroom dan niet om contact met ons op te nemen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Gerard Baarssen 06-10044121

Dagelijks Woord

  • Ik heet u niet meer dienstknechten; want de dienstknecht weet niet, wat zijn heer doet; maar Ik heb u vrienden genoemd; want al wat Ik van Mijn Vader gehoord heb, dat heb Ik u bekend gemaakt. Gij hebt Mij niet uitverkoren, maar Ik heb u uitverkoren, en Ik heb u gesteld, dat gij zoudt heengaan en vrucht dragen, en dat uw vrucht blijve; opdat, zo wat gij van den Vader begeren zult in Mijn Naam, Hij u dat geve. Dit gebied Ik u, opdat gij elkander liefhebt. -- Johannes 15:15-17