Woensdag 12 Juni 2024

Beste verenigingsleider/ leidster,

Hierbij doen wij de oproep om de informatie van uw vereniging te delen voor het nieuwe seizoen 2024/2025. Graag zien wij de informatie zo spoedig mogelijk bij ons verschijnen. Heeft u al gereageerd, dan kunt u deze berichtgeving verder negeren.

Staat u (nog) niet in de verenigingsgids voor volwassenen van afgelopen seizoen en wilt u wel met uw vereniging in de gids neem dan gerust contact met ons op.

De volgende informatie zien wij graag tegemoet: 

  • Locatie  
  • Startdatum (dit jaar is de startzondag op de derde zondag in september; 15 september) 
  • Aanvangstijd 
  • Open of gesloten vereniging  
  • Contactpersonen
  • Grootte van de vereniging
  • Als de vereniging een open vereniging is en graag in de gids wil komen dan graag een klein verhaaltje over de vereniging. Wie zijn jullie? Waar staat de vereniging voor. Hoe is de vereniging samengesteld. Welk onderwerp of thema willen jullie volgende seizoen behandelen?  Als dit onderwerp nog niet bekend is, is het ook goed als er iets verteld wordt wat het vorige seizoen is behandeld.  

Ook als alle informatie nog niet compleet is, bijvoorbeeld de exacte startdatum is nog niet bekend, dan willen we jullie toch vragen om te reageren en te sturen wat al wel bekend is. Het kan zijn dat de locatie en aanvangstijd niet veranderen ten opzichte van vorige jaren, dan vragen wij om toch om een bevestiging.

De informatie mag verstuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10044121

Verder is het belangrijk dat via deze kanalen gecommuniceerd wordt en niet via de zalenplanner of de kosters, dit om verwarring te voorkomen.
Later zullen we ook een concept rondsturen voordat de definitieve versie op de website gezet wordt.

De gegevens die niet of na de zomervakantie aangeleverd worden kunnen wij helaas niet altijd meer meenemen in de gids die op de website komt te staan. 

We hopen weer op een zegenrijk verenigingsseizoen.


De werkgroep verenigingen.

 

Dagelijks Woord

  • Maar dit is het verbond, dat Ik na die dagen met het huis van Israël maken zal, spreekt de HEERE: Ik zal Mijn wet in hun binnenste geven, en zal die in hun hart schrijven; en Ik zal hun tot een God zijn, en zij zullen Mij tot een volk zijn. En zij zullen niet meer, een iegelijk zijn naaste, en een iegelijk zijn broeder, leren, zeggende: Kent den HEERE! want zij zullen Mij allen kennen, van hun kleinste af tot hun grootste toe, spreekt de HEERE; want Ik zal hun ongerechtigheid vergeven, en hunner zonden niet meer gedenken. -- Jeremia 31:33-34