Maandag 15 April 2024

Ben jij 17 jaar of ouder, goed in bowlen en heb je zin in een gezellig avondje? Of ben je gewoon niet zo goed in bowlen, maar heb je wel zin in een gezellig avondje? 😁 Ga dan vrijdagavond 19 april met ons mee naar de Ducdalf te Espel!

Van 19.30 uur tot 21.00 uur zijn alle banen voor ons geserveerd. Dit betekent dat er zo'n 32 tot 40 jongeren mee kunnen. De kosten zijn €10 per persoon, inclusief twee keer drinken en een hapje. We maken er uiteraard een competitie van; degene met de meeste punten wint een leuke prijs! 🤩 Laat in de opmerkingen even weten of je kunt rijden en hoeveel personen je mee kan nemen. We verzamelen de 19e om 19.10 uur bij Immanuelkerk en rijden dan gezamenlijk naar Espel. Meld je snel aan, want vol = vol!

 

Betaal instructies

Let op! De betaling is via Ideal! Dit werkt als volgt.

1. Vul het formulier in. 
2. Klik op de button 'Verstuur & betaal direct met Ideal. Deze button ziet er zo uit: 

3. Nu komt er onderin je scherm het bericht te staan dat je aanmelding binnen is, maar dat deze pas definitief is wanneer je hebt betaald. Onder dit bericht staat een keuzevenster waar je je bank moet selecteren. Dit ziet er zo uit:

4. Selecteer je bank en klik op de rode link. Deze staat onder het keuzevenster voor je bank. Deze ziet er zo uit:

5. Nu kom je op de betaalpagina terecht. Zorg ervoor dat je de betaling goed doet en weer terugkeert naar de website. Je betaling is dan bij ons binnen!

Is de betaling niet gelukt? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Privacy

Natuurlijk willen we graag je privacy beschermen. Zo zullen er ook foto's gemaakt worden tijdens het kerkkamp. Deze foto's willen we ook delen op social media en/of het kerkblad. Daarbij selecteren we natuurlijk wel vooraf: het moet wel een leuke foto zijn, waar iedereen leuk op staat. Wanneer je je aanmeldt voor deze activiteit, ga je akkoord met het maken van foto's. Wanneer je dit liever niet wil, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel je vindt een foto niet zo mooi, stuur dan snel een berichtje en we verwijderen deze direct!

 

* Verplicht veld
Totaal: € 10
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden

Dagelijks Woord

  • Ik heet u niet meer dienstknechten; want de dienstknecht weet niet, wat zijn heer doet; maar Ik heb u vrienden genoemd; want al wat Ik van Mijn Vader gehoord heb, dat heb Ik u bekend gemaakt. Gij hebt Mij niet uitverkoren, maar Ik heb u uitverkoren, en Ik heb u gesteld, dat gij zoudt heengaan en vrucht dragen, en dat uw vrucht blijve; opdat, zo wat gij van den Vader begeren zult in Mijn Naam, Hij u dat geve. Dit gebied Ik u, opdat gij elkander liefhebt. -- Johannes 15:15-17