Woensdag 8 Februari 2023

In verband met de verwachte weersomstandigheden heeft de organisatie besloten om de activiteiten BINNEN te organiseren. De bazar en kramen staan opgesteld in de Pieter Zandt, de kinderactiviteiten vinden plaats in de sporthal (het volleybaltoernooi is beperkt tot twee zalen) en de visverkoop vindt overdekt plaats.

Alle reden dus om (ook bij nat weer) een kijkje te komen nemen op de gemeentedag! We starten om 09.00 uur.

Vriendelijk verzoek om andere gemeenteleden/bezoekers hiervan op de hoogte te stellen. Het zou spijtig zijn als anderen in de veronderstelling leven dat het buiten is en dat ze niet zouden komen, omdat het naar hun oordeel te nat weer is.

Aanstaande zaterdag zal er tijdens de gemeentedag, om 12 uur, een veiling plaatsvinden waarvan de opbrengst voor het Bijbelvertaalwerk van Albert en Jacomine Verhoeff bestemd is. De organisatie van de veiling ligt in handen van het thuisfrontcomite.

In de veiling zal geboden kunnen worden op mooie producten en diensten. Wat dacht u van een rondvlucht van een uur, of een prachtig schilderij. Ook hebben we een beauty behandeling voor uw auto en een beautybehandeling voor uw gezicht. Wilt u voorin uw bijbeltje een mooie kalligrafie met tekening of een mooi sieraad? Deze en andere zaken bieden wij tijdens de veiling aan.

Wij hopen dat u allen komt en door mee te bieden op de producten of diensten een steentje bijdraagt aan het verspreiden van het evangelie door de wereld!

Op dinsdag 10 september D.V. (in de gemeenteweek) verzorgt vrouwenvereniging Febe een Joodse informatieve en smakelijke avond. Samen willen we genieten van een maaltijd met gerechten uit de Joodse keuken. Ook zijn er deze avond verschillende Israelische kruiden en olieën te koop

Deze activiteit is inmiddels vol geboekt!

Ook aan jullie is natuurlijk gedacht in de gemeenteweek. Jullie zijn een groot onderdeel van onze gemeente en daarom organiseren wij op vrijdagavond 13 september 2013 een jongerenavond in de zaal aan het Hoornse Hop 1k.

In tegenstelling tot eerdere berichten heeft de avond nu het thema: Het ultieme geschenk. Op deze avond we met elkaar in gesprek over de film ‘The ultimate gift’. Een indrukwekkende film, die we samen gaan kijken en waar een mooie boodschap in verwerkt is.

Voor het overgrote deel van de activiteiten hoef je je niet vooraf aan te melden. Toch zijn er activiteiten waar dit wel voor nodig is (i.v.m. bestellen van eten etc.)

Hieronder kunt u zich aanmelden voor die activiteiten

Dagelijks Woord

  • Want het betaamde Hem, om Welken alle dingen zijn, en door Welken alle dingen zijn, dat Hij, vele kinderen tot de heerlijkheid leidende, den oversten Leidsman hunner zaligheid door lijden zou heiligen. -- Hebreeen 2:10