Donderdag 30 Maart 2023

Voor de jongens en meisjes….

Samen toeleven naar Pasen. Het feest waarbij we aan de Opstanding van de Heere Jezus denken. Op het YouTube jeugd kanaal van de kerk is vanaf vandaag, drie woensdagen achter elkaar, een aflevering van Pasen met Hadassa te zien. Kijk je ook mee?

Elke aflevering neemt Hadassa ons mee naar een verhaal uit de Bijbel, kan je luisteren naar, meezingen met, of kijken naar een bijdrage van kinderen van de zondagschool en wordt er een knutselwerkje uitgelegd die je thuis kan maken.

Beste (jonge) mannenbroeders van onze gemeente,

Wij mogen jullie weer uitnodigen voor het Mannenontbijt van a.s. 1 april in de Immanuëlkerk.
Een moment om als mannenbroeders de verbondenheid met elkaar te mogen ervaren, binnen onze gemeente, onder het genot van een goed verzorgd ontbijt! Het thema van deze ochtend zal zijn: "Christen-zijn op je werk".

Broeders en zusters,

We zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor het bijbelstudieweekend van de volwassenen.
Het weekend staat gereserveerd en de aanbetaling is gedaan, dus wij zien uit naar jullie aanmeldingen.
Wij hebben er zin in om weer samen te genieten op een prachtige locatie, hier Gods Woord te onderzoeken, bij te praten en er even heerlijk tussenuit te zijn.


We mogen weer! Heb jij zin om met een grote groep jongeren op kamp te gaan? Een aantal dagen vol met ontspanning, zeskamp, bijbelstudie, kampvuur en samen zingen! Meld je dan snel aan voor kerkkamp 13+. Het kamp is vol, u kunt zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst!

De afgelopen jaren hebben we op verschillende manieren aandacht gegeven aan de tijd naar Pasen. Ook dit jaar hopen we als gemeente, en daarbuiten, toe te leven naar Pasen door ons te verdiepen in Zijn Woord.
Dit doen we op verschillende manieren:

Dagelijks Woord