Zondag 21 Januari 2018

Ben je ouder dan 30 en wil je nog steeds graag deelnemen aan LCJ-activiteiten? Dan hebben we goed nieuws! Van D.V. 9 t/m 12 februari 2018 houdt het LCJ op veler verzoek een interkerkelijke Bijbelstudieconferentie voor de doelgroep 30+. De conferentie wordt georganiseerd volgens het ‘vertrouwde recept’, maar kent hier en daar ook aanpassingen aan de nieuwe doelgroep. Klik hier voor informatie. 

De conferentie vindt plaats op een prachtige locatie in Wijk aan Zee, op loopafstand van het strand. Je bent welkom van vrijdagavond 19:00 uur tot maandagmorgen. De aanwezigen zullen samen nadenken over het thema ‘Nehemia’, onderverdeeld in de volgende deelthe-ma’s: bidden, bouwen, omzien, vernieuwen, heiligen.

Heb jij zin om samen met een grote groep jongeren om kamp te gaan? In de Meivakantie kan dat! Een aantal dagen vol met ontspanning, zeskamp, Bijbelstudie, kampvuur, samen zingen staan op het programma! Dit jaar hebben we het thema 'Ik geloof in...'. Met dit thema gaan we samen bezig met overdenkingen en activiteiten die hierop worden afgestemd.

Ben jij 16 jaar of ouder en hou je van sportief bezig zijn? Dan is dit een activiteit voor jou! D.V. 10 februari 2018 gaan we met een groep jongeren naar Winterberg om te skiën! Jij gaat toch mee?

We vertrekken 's morgens vroeg om 04:00 met een bus richting Winterberg en zijn 's avonds om uiterlijk 23:00 weer terug op Urk.

Niet alleen de jeugd van onze gemeente gaan jaarlijks een weekend weg, het is inmiddels ook een goede traditie dat de volwassenen samen weg gaan. Iets om naar uit te kijken! Ontmoeting, ontspanning en Bijbelstudie zijn de ingrediënten van zo'n weekend weg. Nadat dit jaar de leeftijdscategorie 35+ opperdan is geweest, is het volgend jaar D.V. de beurt aan de volwassenen in de leeftijd van 25-35 jaar. 

Inmiddels is de datum en locatie vastgelegd. En dit keer gaan we naar het buitenland! We gaan namelijk naar de schitterende locatie Dinkler Prinz (net over de grens in Duitsland). Meer informatie over de accommodatie kunt u hier vinden. Klik hier De datum is D.V. 21 september tot en met 24 september 2018. Noteert u de datum alvast in de agenda? 

Begin volgend jaar wordt de inschrijving geopend, waarbij geldt: vol is vol. 

Ook benieuwd wie de andere jongeren in de kerk zijn? Zin om ergens heen te gaan, maar geen idee waar? Kom gezellig loungen en chillen in de Koningshof. en neem je vrienden mee!

Ook het komende seizoen vinden er ontmoetingsavonden plaats: 23 september 2017, 4 november 2017, 13 januari 2018, 24 maart 2018 en 2 juni 2018. Inloop is vanaf 19.45 uur en we starten om 20.00 uur. Er zijn geen entreekosten, kosten van een drankje zijn 2 euro.

Als activiteitencommissie organiseren we deze avond voor jongeren die leuk uit willen gaan en andere jongeren willen ontmoeten. Als invulling voor deze avond is er dan ook volop gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje. Er is een gezamenlijke start en daarna de mogelijkheid om in groepjes onder andere gezelschapspellen te spelen. Neem zelf ook gerust een spel of idee mee. We zien je graag, neem anderen gerust mee!

Ga naar het facebookevenement (klik hier) en geef aan of je gaat. Dit kan ook via onderstaande formulier. Nodig zo mogelijk ook andere vrienden uit via het evenement.

Dagelijks Woord

  • Doch Gij, HEERE! zijt een Schild voor mij, mijn eer, en Die mijn hoofd opheft. Ik riep met mijn stem tot den HEERE, en Hij verhoorde mij van den berg Zijner heiligheid. -- Psalmen 3:4-5