Zaterdag 8 Mei 2021

Eindelijk is het zover.

Op zaterdag 8 mei 2021 om 19.30 uur gaat de online bingo voor het hele gezin van start met hele leuke prijzen, waaronder een gave stuntstep, een skelter, een Kamado BBQ om de zomer mee door te komen en nog veel meer. 

De kosten voor een boekje is 3 euro en een straatje kost 15 euro. De bingo zal online zijn. De link naar de uitzending komt op de site te staan.

 Zaterdag 15 mei hopen we een gezellige moeder-dochter ochtend te organiseren. Het belooft een mooie ochtend te worden, waar we zowel geestelijk- als lichamelijk gevoed zullen worden. De ochtend begint om 8.45 uur in de Schuilplaats, vanaf 8.30 uur staat de koffie en thee klaar.

We starten met een wandeling, inclusief ontbijt. Daarna zal Grietje Baak iets vertellen over het thema: 't Is de droom van alle eeuwen'. Kom met een lege maag en open hart. Voor de rest: laat je verrassen! :-)

Broeders en zusters,

In opdracht van KAZ is uw diaconie gevraagd om de mogelijkheid te onderzoeken om weer Avondmaal te kunnen vieren nu we nog steeds gebonden zijn aan de maatregelen die ons als kerken zijn opgelegd in verband met COVID- 19. Uw diaconie heeft gezocht naar mogelijkheden en hierover gerapporteerd aan KAZ.  Deze heeft met dankbaarheid kennis genomen van de rapportage en zijn goedkeuring hierop gegeven.

Beste jongeren,

Helaas kan het kamp 13+ niet op de ‘normale’ manier doorgaan. Toch willen we jullie het kampgevoel geven. Dit doen we door een ‘Kampdag’ te organiseren. Dit is een kamp in het klein! Het gaat dan niet om drie dagen, maar om één dag.

Deze dag zal gevuld zijn met Bijbelstudies in groepjes, workshops, een zeskamp en vrije tijd. Zo kunnen we toch elkaar ontmoeten en kunnen we samen gemeente zijn. Het thema is ‘Thuis in het geloof’. Lees eerst alle informatie goed door, voordat je je aanmeldt. Het is veel informatie, maar wel belangrijk.

Dagelijks Woord

  • Want Gij zijt den arme een Sterkte geweest, een Sterkte den nooddruftige, als hem bange was; een Toevlucht tegen den vloed, een Schaduw tegen de hitte; want het blazen der tirannen is als een vloed tegen een wand. Gelijk de hitte in een dorre plaats, zult Gij de onstuimigheid der vreemdelingen nederdrukken; gelijk de hitte door de schaduw ener dikke wolk, zal het gezang der tirannen vernederd worden. -- Jesaja 25:4-5