Maandag 16 Juli 2018

"Ik had nooit gedacht dat het zo leuk zou worden. Ik ga volgend jaar absoluut weer mee!" Zomaar een reactie van een deelnemer na het weekend weg vorig jaar.

Eigenlijk is het al een vaste activiteit binnen onze gemeente. Een weekendje weg voor volwassenen. Nadat we in Stadskanaal en Groesbeek zijn geweest, gaan we dit jaar de grens over! Naast ontmoeting, lekker eten, sportieve en ludieke activiteiten vormt de Bij-belstudie een belangrijk onderdeel van het weekend weg. Alle ingrediënten dus om er DV opnieuw een leuk weekend van te maken. Ga jij dit jaar ook (weer) mee?

In 2017 reisde het LCJ samen met een grote groep jongeren af naar Israël. Jongeren beklommen de Massada, verdiepten zich in de geschiedenis van Israël en het Jodendom, en bezochten Jeruzalem, het religieuze hart van de wereld. De jongeren waren erg enthousiast. Enkele reacties luidden: “Heel bijzonder om nu echt in het land van de Bijbel geweest te zijn” en “Een reis met een open, fijne sfeer en goed georganiseerd. Een zeer leerzame ervaring”.

Door de vele positieve reacties heeft het LCJ namelijk besloten om voor de zomer van 2018 drie jongerenreizen naar Israël te organiseren. Bij die reizen draait het om ontmoeting, gesprekken en verbinding zoeken. Wil je ook mee? Dan kun je kiezen uit:

Ook dit jaar organiseren we weer een kamp weekend voor onze jongeren van 16 jaar en ouder. Dit jaar hebben we het thema 'Ik geloof'. Met dit thema gaan we samen bezig met overdenkingen en activiteiten die hierop worden afgestemd.

Er staat weer veel op het programma; sportieve uitdagingen, ontmoeting en een Bijbelstudie.

Dagelijks Woord

  • God, voortijds veelmaal en op velerlei wijze, tot de vaderen gesproken hebbende door de profeten, heeft in deze laatste dagen tot ons gesproken door den Zoon; Welken Hij gesteld heeft tot een Erfgenaam van alles, door Welken Hij ook de wereld gemaakt heeft. -- Hebreeen 1:1-2