Woensdag 18 Mei 2022

Eindelijk is het weer zover.

Op vrijdag 20 mei 2022 om 20.00 uur gaat de online bingo voor het hele gezin van start met hele leuke prijzen, waaronder een elektrische fiets, keukentje, Intertoys bonnen en nog veel meer.

De prijs voor een boekje is €2,50. De bingo zal online zijn. 

Vanaf zaterdag 9 april t/m tweede Paasdag is het weer mogelijk om een mooie paaswandeling te lopen. De route kan op eigen gelegenheid gelopen worden, aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Het jaarlijkse weekendje weg met volwassenen zijn we weer aan het regelen!
Het weekend is al gereserveerd, de aanbetaling gedaan, dus wij zien uit naar de aanmeldingen.

We zien er naar uit om weer samen te genieten; Gods Woord te onderzoeken, bij te praten en er even heerlijk tussenuit te zijn.

Zeven weken voor Pasen: zeven kruiswoorden
De Heere Jezus heeft zeven kruiswoorden uitgesproken. Deze kruiswoorden hebben een diepe betekenis en daar willen we de zeven weken voor Pasen, in de lijdenstijd, over nadenken. Dit doen we middels een podcast, iedere werkdag plaatsen we een podcast van ongeveer vijf minuten. We hebben zeven sprekers bereid gevonden om een kruiswoord te overdenken, zo kunnen we samen toeleven naar Pasen. Dit houdt dus in dat er in een week vijf overdenkingen zijn van vijf minuten over één kruiswoord. Meld je aan om de overdenking dagelijks toegestuurd te krijgen via Whatsapp.

Ook dit jaar organiseren we weer een fantastisch kamp voor onze jongeren van 16 jaar en ouder. De datum en locatie zijn inmiddels bekend! Het thema voor dit jaar is 'Hoop doet leven'. 

Heb jij zin in een weekend met sport, spel, ontspanning, zingen, vriendschap, tijd met God en nog veel meer voor maar €75,-? Geef je dan snel op via onderstaand formulier!

Dagelijks Woord

  • Dit zijn de dingen, die gij doen zult: spreekt de waarheid, een iegelijk met zijn naaste; oordeelt de waarheid en een oordeel des vredes in uw poorten. En denkt niet de een des anderen kwaad in ulieder hart; en hebt een valsen eed niet lief; want al deze zijn dingen, die Ik haat, spreekt de HEERE. -- Zacharia 8:16-17