Vrijdag 20 April 2018

In 2017 reisde het LCJ samen met een grote groep jongeren af naar Israël. Jongeren beklommen de Massada, verdiepten zich in de geschiedenis van Israël en het Jodendom, en bezochten Jeruzalem, het religieuze hart van de wereld. De jongeren waren erg enthousiast. Enkele reacties luidden: “Heel bijzonder om nu echt in het land van de Bijbel geweest te zijn” en “Een reis met een open, fijne sfeer en goed georganiseerd. Een zeer leerzame ervaring”.

Door de vele positieve reacties heeft het LCJ namelijk besloten om voor de zomer van 2018 drie jongerenreizen naar Israël te organiseren. Bij die reizen draait het om ontmoeting, gesprekken en verbinding zoeken. Wil je ook mee? Dan kun je kiezen uit:

Heb jij zin om samen met een grote groep jongeren om kamp te gaan? In de Meivakantie kan dat! Een aantal dagen vol met ontspanning, zeskamp, Bijbelstudie, kampvuur, samen zingen staan op het programma! Dit jaar hebben we het thema 'Ik geloof in...'. Met dit thema gaan we samen bezig met overdenkingen en activiteiten die hierop worden afgestemd.

Ook dit jaar organiseren we weer een kamp weekend voor onze jongeren van 16 jaar en ouder. Dit jaar hebben we het thema 'Ik geloof'. Met dit thema gaan we samen bezig met overdenkingen en activiteiten die hierop worden afgestemd.

Er staat weer veel op het programma; sportieve uitdagingen, ontmoeting en een Bijbelstudie.

Ook benieuwd wie de andere jongeren in de kerk zijn? Zin om ergens heen te gaan, maar geen idee waar? Kom gezellig loungen en chillen in de Koningshof. en neem je vrienden mee!

Ook het komende seizoen vinden er ontmoetingsavonden plaats: 23 september 2017, 4 november 2017, 13 januari 2018, 24 maart 2018 en 2 juni 2018. Inloop is vanaf 19.45 uur en we starten om 20.00 uur. Er zijn geen entreekosten, kosten van een drankje zijn 2 euro.

Als activiteitencommissie organiseren we deze avond voor jongeren die leuk uit willen gaan en andere jongeren willen ontmoeten. Als invulling voor deze avond is er dan ook volop gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje. Er is een gezamenlijke start en daarna de mogelijkheid om in groepjes onder andere gezelschapspellen te spelen. Neem zelf ook gerust een spel of idee mee. We zien je graag, neem anderen gerust mee!

Ga naar het facebookevenement (klik hier) en geef aan of je gaat. Dit kan ook via onderstaande formulier. Nodig zo mogelijk ook andere vrienden uit via het evenement.

Niet alleen de jeugd van onze gemeente gaan jaarlijks een weekend weg, het is inmiddels ook een goede traditie dat de volwassenen samen weg gaan. Iets om naar uit te kijken! Ontmoeting, ontspanning en Bijbelstudie zijn de ingrediënten van zo'n weekend weg. Nadat dit jaar de leeftijdscategorie 35+ opperdan is geweest, is het volgend jaar D.V. de beurt aan de volwassenen in de leeftijd van 25-35 jaar. 

Inmiddels is de datum en locatie vastgelegd. En dit keer gaan we naar het buitenland! We gaan namelijk naar de schitterende locatie Dinkler Prinz (net over de grens in Duitsland). Meer informatie over de accommodatie kunt u hier vinden. Klik hier De datum is D.V. 21 september tot en met 24 september 2018. Noteert u de datum alvast in de agenda? 

Begin volgend jaar wordt de inschrijving geopend, waarbij geldt: vol is vol. 

Dagelijks Woord