Donderdag 6 Oktober 2022

Na een aantal jaar dat de gemeenteweek niet mogelijk was, kan het nu weer. Van zondag 18 september t/m zondag 25 september vindt de gemeenteweek plaats. Een week boordevol activiteiten voor iedereen. Tijdens deze week staat de ontmoeting met gemeenteleden centraal en we nodigen u en jou dus van harte uit om mee te doen met de activiteiten. Hieronder kun je een volledig overzicht zien van wat er in de gemeenteweek allemaal plaats vindt. 

Zanguurtje, van, door en voor de gemeente.

Als afsluiting van de gemeente week, willen we samen zingend de dank en lof brengen aan onze God .

Het jaarthema " Liefde is " heeft deze avond een grote plek in het programma. Het is door Gods liefde dat wij kunnen liefhebben. Door die liefde kunnen en mogen wij zingen.

Een gezellige barbecue voor jeugd vanaf 16 jaar. Aanmelden via de site (hieronder).

D.V. zaterdag 24 september organiseren we weer ons bekende volleybaltoernooi. Je kun je als team of individueel aanmelden. Wees er snel bij want we hebben een beperkt aantal plekken voor teams.

Tussen 09:30 uur en 16:00 is de gemeentedag bij de Pieter Zandt. Een gemeentedag zoals vanouds: een dag waarop we elkaar hopen te ontmoeten in een gezellige setting.

Samen creatief bezig zijn onder het genot van een high tea? Meld je aan voor de jonge meidenavond!

Doe mee met het voetbaltoernooi!
Voor wie? Jongens in de leeftijd van 12 - 16 jaar.

De kerk is een plaats van ontmoeting met God en met anderen. Een plaats van rust en bezinning. Deze avond komt ds. A. van de Weg spreken over: ‘Waarom ga je naar de kerk?’

Kinderen vanaf 1,5 tot 4 jaar zijn welkom bij deze activiteit.

Het jaarlijkse weekendje weg met volwassenen zijn we weer aan het regelen!
Het weekend is al gereserveerd, de aanbetaling gedaan, dus wij zien uit naar de aanmeldingen.

We zien er naar uit om weer samen te genieten; Gods Woord te onderzoeken, bij te praten en er even heerlijk tussenuit te zijn.

Dagelijks Woord

  • Het is beter te horen het bestraffen des wijzen, dan dat iemand hore het gezang der dwazen. Want gelijk het geluid der doornen onder een pot is, alzo is het lachen eens zots. Dit is ook ijdelheid. -- Prediker 7:5-6